U.S.Robbotics modem ile ilgili yardım lazım

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar merhaba;

Benim elimde başlıktada belirttiğim gibi U.S.Robbotics kablosuz modem var,buna arkadaş ayar yapmıştı ancak benim vermiş olduşğum ttnet adsl kullanıcı adı ve şifresi hatalı olduğu için şu anda wan simgesinde ve bir yerde daha kırmızı ışık yanıyor yani çalışmıyor,hata tamamen dediğim gibi modemi ayarlarken yazılan ttnet adsl kullanıcı adı ve şifresinde.

Şimdi ben bu modemin arayüzünde o alana nasıl girerim ve o bilgileri güncellerim...

İngilizce çok karışık lütfen bana tane tane anlayacağım şekilde yardımcı olabilirmisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
TTNET sözleşmesini eline al kullanıcı adını ve şifreyi bul modeme girilenle kıyasla yanlışsa düzelt...

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TTNET sözleşmesini eline al kullanıcı adını ve şifreyi bul modeme girilenle kıyasla yanlışsa düzelt...

İşte bende tam o noktayı soruyorum...o ttnet kullanıcı adı ve şiferyi gireceğim alanı bulamıyorum orayı soruyorum o alana nasıl girerim?

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar; modem kurulumunu çözdüm ttneti arayarak malesef :)

Ancak şimdi takıldığım bir konu daha var;

modemimde wanip ve wlan ışıkları kırmızı yanmakta acaba bu normalmi ? lütfen yardımcı olurmusunuz.

faiksafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
WLAN ışığı Wireless özelliğinin göstergesidir. Genelde kırmızı olduğu durumlarda Kablosuz ağ adını göremezsin.
WANIPnin kırmızı yanması IP alamadığının göstergesi olabilir. Bu modem üzerinden internete çıkış sağlayabiliyorsan sorun olacağını zannetmem