Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Sorular nasıldı? 

Sınavda görevliydim.Malesef cevap kağıtlarının çoğunun yarısı boştu.Sanırım zor bir sınavdı.
Görev yaptığım okul, görev yaptığım ilin en önemli okullarından.Sanmıyorum yani.Görev yaptığınız okul ile alakalı olmasın ? Herkes kendi okulunda sınava girdi ya sonuç olarak.
Çevremde sınava giren birkaç kişi vardı hiçbiri kendi okulunda girmediGörev yaptığınız okul ile alakalı olmasın ? Herkes kendi okulunda sınava girdi ya sonuç olarak.
Çevremde sınava giren birkaç kişi vardı hiçbiri kendi okulunda girmedi
18 yaşındalar ...Benim kuzen ve 1 tane komşunun çocuğu kendi okulunda girdi burada. ( Prosedür gereği öyle oluyor. )
Çevrende sınava girenler 20 yaş üstü veya liseyi 2-3 sene önce bitirdilerse bilemem...
Gelişme: Cevap anahtarı açıklandı?
![]()
TYT, AYT, YDT 2020 YKS soruları ve cevap anahtarı ÖSYM ile sorgula! 2020 YKS soruları ve cevapları yayınlandı!
ÖSYM tarafından gelen son dakika bilgisine göre; YKS soruları ve cevapları erişime açıldı. Milyonlarca öğrencinin katılım gösterdiği üniversite sınavı hafta sonu olacak şekilde üç oturum halinde yapılmıştı. TYT, AYT, YDT oturumları şeklinde yapılan sınavın tamamlanmasının ardından öğrenciler YKS...www.sabah.com.tr
Umutsuz musun...Sınava sanki ben girmemişim gibi 1 tane soruyu zor hatırladım ve sanırım sonuç belli yani...
Umutsuz musun...
Sayısal önemli maalesef... belki iyi gelir bir umutHatırlayabildiklerimi buldum hesaplamaya çalıştım ama bu seneden bir cacık olmazmış.
Tabii nasıl çalıştın dersen sadece 30-35 tane paragraf testi. Başka da bir çalışma yok. Sayısalın önemi şimdi tak etti ama, seneye inşallah...
Görev yaptığınız okul ile alakalı olmasın ? Herkes kendi okulunda sınava girdi ya sonuç olarak.
Eğer tahminlerin tutarsa baya iyiii ?Hayır. Herkes kendi okulunda girmedi tabii. LGS'de herkes kendi okulunda girdi. YKS'de değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TYT için
Türkçe: Türkçe ile Felsefeyi mixlemişler. Paragraf ağırlıklıydı.
Sosyal: Sosyal beklediğim gibiydi. Kolay geçti.
Matematik: Matematikte bazı sorular yoruyordu insanı. Zaman kaybettiren sorular vardı.
Fen: Fen bana kolay geldi. İyi bir sonuç bekliyorum.
Türkçe: 33/40
Sosyal: 13/20
Matematik: 25/40
Fen: 15/20