TWRP - Wipe Telefon Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan msk909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msk909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum : Lg G2 D802 .
Telefon : ROOT Lu .
Telefona Root Attıkdan Sonra TWRP Yükledim Ve Wipe Yapdıkdan SOnra Tolefon Açılmamaya Başladı . LG Logosunda TAkılı Kalıyor . Telefonu Kapatmaya ÇAlışdığımda Kendini Otomatik Olarak Tekrar Açıyor Lütfen Yardım EDin

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefonum : Lg G2 D802 .
Telefon : ROOT Lu .
Telefona Root Attıkdan Sonra TWRP Yükledim Ve Wipe Yapdıkdan SOnra Tolefon Açılmamaya Başladı . LG Logosunda TAkılı Kalıyor . Telefonu Kapatmaya ÇAlışdığımda Kendini Otomatik Olarak Tekrar Açıyor Lütfen Yardım EDin
İnternal Storage yi silmemeniz gerekiyordu download mode a alarak stock rom atın ya da , OTG kablosu alın 5-10 tl maximum (bir ucu flashbelleğe giren) sistemi flasha atıp telefona bağlayın mount dan usb/otg yi seçin sonra sistemi flashtan yükleyin.

msk909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternal Storage yi silmemeniz gerekiyordu download mode a alarak stock rom atın ya da , OTG kablosu alın 5-10 tl maximum (bir ucu flashbelleğe giren) sistemi flasha atıp telefona bağlayın mount dan usb/otg yi seçin sonra sistemi flashtan yükleyin.
Yorumunuz İçin Sağolun OTG . 1 Ucuna USB takılan Diğer Ucu Telefona Bağlanan mı Eğer Oynsa O Şuan Bende Mevcut . Sistemi Flasha Atın Derken NE Demek İstediniz . ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yorumunuz İçin Sağolun OTG . 1 Ucuna USB takılan Diğer Ucu Telefona Bağlanan mı Eğer Oynsa O Şuan Bende Mevcut . Sistemi Flasha Atın Derken NE Demek İstediniz . ?

Evet otg o oluyor, acihazın orjinal android yazılımını flasha atın demek istiyor

msk909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda var stock rom yükleme konusu eğer twrp duruyorsa optimus g3 romunu indirip otg kablosuyla yükleyebilirsin , stock rom biraz daha uzun sürer.
SAdece TWRP ye Ulaşabiliyorum SAtecen . Yorumlarınız İçin Teşekkürler . Dediklerinizi Uygulayacağım Olmassa Birazda Başınızı Ağrıtacağım :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
SAdece TWRP ye Ulaşabiliyorum SAtecen . Yorumlarınız İçin Teşekkürler . Dediklerinizi Uygulayacağım Olmassa Birazda Başınızı Ağrıtacağım :)
Sorun değil :) G2 kullanıcıları kulübüne yazsanız daha mantıklı ollurdu ama geçti , download mode a da girebilirsiniz yani twrp yok sadece , sadece stock rommu yoksa custom rommu kurmak istiyorsunuz ona bağlı.

msk909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun değil :) G2 kullanıcıları kulübüne yazsanız daha mantıklı ollurdu ama geçti , download mode a da girebilirsiniz yani twrp yok sadece , sadece stock rommu yoksa custom rommu kurmak istiyorsunuz ona bağlı.
Download Moda Geçemiyorum :( USB ile MEcbur

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Download Moda Geçemiyorum :( USB ile MEcbur
Download moduna ses açma tuşuna basılı tutarak telefonu bilgisayara bağlayarak geçebiliyosun , ama boşver custom yükle biraz da custom tadı al sonra yüklersin (bu arada stock android 5.0.2 çıktı)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
KDZ uzantılı stock romu twrp ile yükleyemezsin. KDZ dosyası LG Flash Tool ile yüklenebilir.
TWRP den rom yükleyecek isen .zip uzantılı flaşlanabilir romlar indirmen gerekiyor.

Bu arada Internal Storage yi silince telefon bu hale gelmez. Sadece data kısmı silinmiş olur. Sanırım sen sistem kısmını sildin :)

msk909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Download moduna ses açma tuşuna basılı tutarak telefonu bilgisayara bağlayarak geçebiliyosun , ama boşver custom yükle biraz da custom tadı al sonra yüklersin (bu arada stock android 5.0.2 çıktı)
Allah Sizden Razı Olsun . Başka Ne diyeyim :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
KDZ uzantılı stock romu twrp ile yükleyemezsin. KDZ dosyası LG Flash Tool ile yüklenebilir.
TWRP den rom yükleyecek isen .zip uzantılı flaşlanabilir romlar indirmen gerekiyor.

Bu arada Internal Storage yi silince telefon bu hale gelmez. Sadece data kısmı silinmiş olur. Sanırım sen sistem kısmını sildin :)
Bende öyle dedim zaten ya download mode a alıp stock kur yada twrp den custom kur :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba Yine Ben :) . 1 Sorum Olcakdı . Download Mode Girdim Ve Firmware Update Yazdı Ve %0 Yazıodu Napacam bundan sonra :)
Stock rom kuracaksın forumda rehberi var ama bu forumdaki biraz zor başka yerlerden araştırın isterseniz android 5.0.2 yide yüklersiniz google a LG firmware list yazın orda sistemler var indirin sonra bi forumdan talimatlara bakarak yükleyin.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2

http://forum.shiftdelete.net/lg/411466-lg-g2-stock-rom-yuklemeye-koklu-cozum.html

twrp ile stock rom yüklenmez diyenlere gelsin :)

squalltaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm Lg g flex japonya versiyona ( LGL23 ) D958 rom yüklersen ne olur Antutu da baktıgımda telefon modeli olarak bu telefon LTE D958 (LGL23) diye geçiyor yardımlarızı bekliyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi benimki lenovo a328 bende twrp yükledim flashy den yükledim . bi help