LG G3 cihazım rootlu ve android 5.0, recovery (twrp) kurmak istiyorum.. Goolge store'dan TWRP manager ve flashfy ile denemlerim oldu.. Her 2 programda boot dosyasını kurduğumda sonuç başarısızdı...
Her defasında aynı hatayı aldım..
Secure Booting Error! Cause: boot verify certification.
Bu hatayı açılış logosunda görüyorum ve telefonun uyarı lambası yanmaya başlıyor, bataryayı çıkartıp takıyorum ve telefonum sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Custom rom yüklemeyi kafaya koyduğum için, forumlardan araştıdıktan sonra...
Kitkat sürümüne geçip, twrp yi kurup sonra custom rom kurmamı söylediler.
Kitkat ı kurdum, telefonu rootladım ve TWRP yi kurdum.. Telefonu yeniden başlattığımda bu sefer hata almadım, recovery mod a giriş yapabildim...
Yani kitkat kullandığım zaman recovery mode sorunsuz çalışıyor.
Custom rom(5.0) kurmak istediğim için indirmiş olduğum rom u, TWRP den yükleme detaylarında anlatılanlar gibi yükledim...
Telefonu tekrardan başlattığımda
Secure Booting Error! Cause: boot verify certification. hatasıyla tekrar karşılaştım bu sefer bataryayı çıkartmak çözüm olmadı telefonu her başlattığımda aynı hata ile karşılaştım.
Lg flashtools ile 5.0 sürümünü telefona flaşladım, telefon düzeldi ama bu seferde recovery mod silindi..
Kısacası Costum Rom u ve recovery mod u telefona kuramadım..
TWRP Android 5.0 ı desteklemiyor mu ?
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/secure-booting-error-cause-boot-t3073264
Bu siteden de bir çözüm gelmedi
Her defasında aynı hatayı aldım..
Secure Booting Error! Cause: boot verify certification.
Bu hatayı açılış logosunda görüyorum ve telefonun uyarı lambası yanmaya başlıyor, bataryayı çıkartıp takıyorum ve telefonum sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Custom rom yüklemeyi kafaya koyduğum için, forumlardan araştıdıktan sonra...
Kitkat sürümüne geçip, twrp yi kurup sonra custom rom kurmamı söylediler.
Kitkat ı kurdum, telefonu rootladım ve TWRP yi kurdum.. Telefonu yeniden başlattığımda bu sefer hata almadım, recovery mod a giriş yapabildim...
Yani kitkat kullandığım zaman recovery mode sorunsuz çalışıyor.
Custom rom(5.0) kurmak istediğim için indirmiş olduğum rom u, TWRP den yükleme detaylarında anlatılanlar gibi yükledim...
Telefonu tekrardan başlattığımda
Secure Booting Error! Cause: boot verify certification. hatasıyla tekrar karşılaştım bu sefer bataryayı çıkartmak çözüm olmadı telefonu her başlattığımda aynı hata ile karşılaştım.
Lg flashtools ile 5.0 sürümünü telefona flaşladım, telefon düzeldi ama bu seferde recovery mod silindi..
Kısacası Costum Rom u ve recovery mod u telefona kuramadım..
TWRP Android 5.0 ı desteklemiyor mu ?
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/secure-booting-error-cause-boot-t3073264
Bu siteden de bir çözüm gelmedi