Twitter'da takipçi arttırmak için önerileriniz neler?

GOLDEN GOLD

Asistan
Reaksiyon puanı
11
hesap bu [MENTION=59955]Troll[/MENTION]Uye
ben takipçi kasmak için ne yapmalıyım.mention atmak takipedenitakipederim ve hastaglere katılmak haricinde fikirlerinizi yazın

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Bir konuyla bir düşünceyle alakalı insanların ilgisini çekecek tweetler atman lazım. Mesela ben milliyetçi tweetler atıyorum Alperen/Ülkücü kişilerin tweetlerini RT yapıyorum falan bu şekilde aynı düşünceye sahip kişiler beni takip ediyor. Mesela sizde daha farklı bir konuda yada düşüncede tweetler atarsanız o düşünceyle ilgilenen insanlar sizi takip eder. havadan sudan çiçekten böcekten tweet atan kişiler pek takip edilmez. Birde tweetleriniz genellikle özgün olmalı sağdan soldan arak değil.

GOLDEN GOLD

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bir konuyla bir düşünceyle alakalı insanların ilgisini çekecek tweetler atman lazım. Mesela ben milliyetçi tweetler atıyorum Alperen/Ülkücü kişilerin tweetlerini RT yapıyorum falan bu şekilde aynı düşünceye sahip kişiler beni takip ediyor. Mesela sizde daha farklı bir konuda yada düşüncede tweetler atarsanız o düşünceyle ilgilenen insanlar sizi takip eder. havadan sudan çiçekten böcekten tweet atan kişiler pek takip edilmez. Birde tweetleriniz genellikle özgün olmalı sağdan soldan arak değil.
Örneğin analizlere girdiğimde kimin neyi sevdiğin, ne tür şeylerden hoşlandığı spro mu vs. gösteriyor. Bunları dikkate alarak mı tweet atmalıyım yani?

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onlara şıklı sorular sorun örneğin bugun kırmızı elbisemi giysem yoksa yeşil mi gibi.