Twitter Yine Yasaklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Twitter Yine Yasaklandı

Türkiye'de artan olaylar sonrası sosyal medyadaki paylaşımlar, sonunda Twitter'ın yasaklanmasına neden oldu. Peki, Twitter neden yasaklandı? İşte detaylar.

gorkem19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıştık artık.Bu yasağı bile Twitter'dan öğrenmek de ayrı bir ironi...

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Sadece sdn'demi yasaklandı? Şuan dns vpn felan olmadan girebiliyorum ve haber yapan başka platform göremedim.. :confused1:

Vicenta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yersiz bir önlem,herkes girmeye devam ettikten sonra.. :)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] arkadaşa yardımcı olmak için yazdım hemen silin ha

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu arada wp üstünden nasıl girecez adam akıllı vpn yok ve dns değiştirilmiyor

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] az önce gördüm facebookta bildirimi gelmemiş.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ülke ülke olmaktan çıktı. Bir zat-ı muhteremin minik diktatörlüğüne dönüştü. O yüzden artık alıştık.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Belirli linkler engellenebilir ama bu denli büyük bi platformun tamamının engellenmesine karşıyım
Yine ego tatmini başında bazıları

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ülke ülke olmaktan çıktı. Bir zat-ı muhteremin minik diktatörlüğüne dönüştü. O yüzden artık alıştık.
muhtemelen linç edileceğim ama bir söz vardı bir lider toplumun aynasıdır gibi birşey di

örnek ben sıradan insanlar tarafından oluşturulmuş hemen hemen bütün yerli forum sitelerine üye oldum, hepsinde ortak davranış şekli şu: forum kurucusu yönetici modelatörü; kendi istemediği bir marka övüldüğü veya buna benzer bir durum olduğunda o mesajı hemen siliyorlar, kendi istemediklerinin yazılmasının yasaklanması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar

bu ülkenin yöneticileri neden yasakçı demeden önce kendimize bakmalıyız

bu dediğime tek başına kanıt ekşi sözlük üyeleri (onlar kendilerine yazar diyorlar nedense sanırsın mülakata girerek üye olunuyor) ne kadar yasakçı bir toplum olduğumuzun bir örneği

adamlar özgürlük özgürlük diye yırtınıyor ama gerçekte söylediği sadece kendi bakış açısından özgürlük hatta daha vahimi sadece kendi şahsına özel özgürlük

yeni önce kendimizi düzeltmeliyiz ki, ülkenin başına geçenlerin tutumunda bir değişiklik olsun

benim görüşüm böyle

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
muhtemelen linç edileceğim ama bir söz vardı bir lider toplumun aynasıdır gibi birşey di

örnek ben sıradan insanlar tarafından oluşturulmuş hemen hemen bütün yerli forum sitelerine üye oldum, hepsinde ortak davranış şekli şu: forum kurucusu yönetici modelatörü; kendi istemediği bir marka övüldüğü veya buna benzer bir durum olduğunda o mesajı hemen siliyorlar, kendi istemediklerinin yazılmasının yasaklanması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar

bu ülkenin yöneticileri neden yasakçı demeden önce kendimize bakmalıyız

bu dediğime tek başına kanıt ekşi sözlük üyeleri (onlar kendilerine yazar diyorlar nedense sanırsın mülakata girerek üye olunuyor) ne kadar yasakçı bir toplum olduğumuzun bir örneği

adamlar özgürlük özgürlük diye yırtınıyor ama gerçekte söylediği sadece kendi bakış açısından özgürlük hatta daha vahimi sadece kendi şahsına özel özgürlük

yeni önce kendimizi düzeltmeliyiz ki, ülkenin başına geçenlerin tutumunda bir değişiklik olsun

benim görüşüm böyle

Aklın yolu birdir. Dünyada genel kabul gören demokrasi, özgürlük, insan hakları gibi değerlerin yapıları ve bu değerlere ulaşmak için izlenecek olan yollar da bellidir. Eğer şu an ülkede devlet katında bu değerler oluşturulmak yerine ayaklar altına alınıyorsa, bu konu hakkında söylenecek fazla da bir söz yoktur. Forum yönetmekle devlet yönetmek çok farklı şeyler. Demokrasi yolundan zorla çıkartılmış, eğitimi bozuk para gibi harcanarak karanlık bir kalıba sokulmuş bir ülkede kimseye bakmana gerek yok. Bakılcak yer ve yapılacak şeyler belli..

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
DNS değiştirdiğim için sizde yazmazsanız haberim olmayacak hangi sitenin kapandığının.

Reaksiyon puanı
16,128
fW1cFcbT1bxjA1OH847UBl5SkkBPOcpbtE5sHhd9aMw=w1144-h643-no

açık sorun yok denek 10162...

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aklın yolu birdir. Dünyada genel kabul gören demokrasi, özgürlük, insan hakları gibi değerlerin yapıları ve bu değerlere ulaşmak için izlenecek olan yollar da bellidir. Eğer şu an ülkede devlet katında bu değerler oluşturulmak yerine ayaklar altına alınıyorsa, bu konu hakkında söylenecek fazla da bir söz yoktur. Forum yönetmekle devlet yönetmek çok farklı şeyler. Demokrasi yolundan zorla çıkartılmış, eğitimi bozuk para gibi harcanarak karanlık bir kalıba sokulmuş bir ülkede kimseye bakmana gerek yok. Bakılcak yer ve yapılacak şeyler belli..
hayır birbiriyle bağlantılılar efendim, siz demek istediğimi anlamamışsınız