Twitter üzerinden para kazanma, bağış alma ve gönderme

Bu konuyu okuyanlar

green_lion

Asistan
Katılım
19 Şubat 2006
Mesajlar
327
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Merhaba arkadaşlar

Diğer platformlar gibi twitter üzerinden de dolaylı yoldan para kazanabilir, bağış yapabilir ve bağış alabilirsiniz. Hemen anlatmaya başlıyorum. Tüm bağış ve kazanç işleri bitcoin üzerinden yapılıyor. İlk önce biriktirmek için kullanıyordum ama bağış yapmakta çok zevkli gelmeye başladı. Sağa sola, her gördüğüme bağış yapar oldum. Nasılsa bitcoinleri beleş alıyorum :))

Twitter'da @DonateToBTC isimli bir bot var. Bu bot sayesinde söylediklerimi yapmanız mümkün. Her gün belirli bir miktar satoshiyi ücretsiz olarak veriyor. Bu ücretsiz satoshileri ister bağış için, ister biriktirip kendi hesabınıza çekmek için kullanabiliyorsunuz. Yapılması gereken çok basit. Kayıt, onay, kişisel bilgi gerekmiyor. Referans sistemi yok. Sadece twitter hesabınız olması yeterli.

Bota ulaşmak için tıklayın

Şimdi ayrı ayrı yapılacak işlemleri anlatayım.

Ücretsiz olarak satoshi almak
Kullanıcıya DM den give yazdığınızda size ücretsiz olarak satoshi veriyor. Hepsi bu kadar.

74319



Aldığınız satoshileri bağış için kullanmak
Beğendiğiniz bir tweeti yanıtlayarak şunu yazmanız gerekli. @DonateToBTC 100 Sonrasında ne yazdığınızın bir önemi yok. Tweete cevap mahiyetinde bir şeyler yazabilirsiniz. Yani tweetin sahibine 100 satoshi bahşiş attım demek. Hemen yazığınız tweete cevap geliyor. Bakiyeniz yeterli ise bahşişin karşı tarafa aktarıldığını söylüyor.

74320


Akabinde size gelen yanıt genelde şu şekilde oluyor.

74321



Bakiyenizi kontrol etmek
Bakiye kontrolü için yine DM olarak balance yazmanız gerekiyor. Cüzdanınızdaki bakiyeyi size DM olarak bildiriyor.

74322


Cüzdan adresinizi öğrenmek ve bakiyenizi bitcoin olarak doldurmak.
Cüzdan adresini öğrenmek için DM olarak deposit yazmanız yeterli. Sistem size Bitcoin yollamanız gereken adresi verecektir. Verilen adrese gönderdiğiniz Bitcoinleri bağış yapmak için kullanabilirsiniz.

74323


Bağış almak
Sanırım en çok merak edilen kısım burası. Bunun için yapmanız gereken bir şey yok. Sadece takipçilerinizi sisteme yönlendirmek ve size bağış yapmaya ikna etmek gerekli. Sistemde kaydı olan/olmayan herkese bağış yapılabiliyor. Twitter hesabı olmasından başka bir gereklilik yok. Örneğin shift delete hesabına yapılan bağıştan sonra, Shiftdelete bakiyesini sorguladığında satoshilerini görecektir.

Biriken bitcoinleri çekmek

Bunun için DM olarak withdraw cüzdan_adresi yazmanız gerekli. Örneğin withdraw 3ZKdksjd334 gibi. Cüzdan adresi olarak borsaların size verdiği adresleri kullanabilirsiniz. Bitcoini ayrıca borsadan bozdurmanız gerekiyor. 250k satoshi biriktiğinde (30 dolar civarı sanırım) çekim işlemi yapılabiliyor.
 
Üst