MertkanElpeze
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4

Bir diğer durum insanlara cevap verin. Çoğu kişi 140 karakterle kendini ifade ederken bazı kullanıcılar başka kullanıcılarla etkileşim içinde olmak istiyor. Amerikada en çok takip edilen hesaplardan bir tanesi sadece size öneri veren bir Twitter hesabı. Bu akşam ne film izlemeliyim gibi sorulara cevap ve takipçileri 500.000'lerde.
Şimdi gelelim başka bir konuya geçenlerde internette gezinirken bir uygulama gördüm bu uygulama sizin kullanıcılarınızın en aktif olduğu saati bularak size bildiriyor. Uygulamanın adı WhenToTweet uygulamma kendi içindeki bir algoritmayla sizi takip edenlerin ortalama olarak hangi saatte online olduğunu grafik halinde size sunuyor ve dediği saatte tweet atmanız durumda yazdıgınız tweet'in okunma olasılığı çok fazla.Benim grafiğimde ki önerilen saat 22:00 İşte benim grafiğim ;

Başka bir uygulamanın adı ise TweetStats. TweetStats sayesinde güzel bir grafik şeklinde aylık attığınız tweetleri görebiliyorsunuz. Toplam üyeliğiniz sürecinde gün başına atılan tweet sayısı ve ortalama attığınız aylık tweet sayısıda cabası ;

Yine bu uygulamayla etiketler halinde en çok kullandığınız sözcükleri görebiliyorsunuz ki sanırım ev sevdiğim tarafı bu

Bu önerdiğim iki uygulama gayet zararsız sizin bir yetki vermenize gerek yapmadan çalışan uygulamalar. Lütfen diğer uygulamaları kullanırken dikkat edin.
Son ve en önemli konumuz ise çoklu kullanıcı ekleyebilmek. Twiends adlı uygulamada bunu sizin için yapıyor. Çoklu kişileri yerli veya yabancı ekleyebilirsiniz. Veya gene bu uygulamalayla sizi takip etmeyenleri görebilirsiniz.
Günün Özeti ;
- Evet , Twitter çok ama çok büyüyor.
- Bazı kişi, ya da kuruluşlar twitter'da takipçi satışı yapıyor.
- Yüksek takibi bulunan hesapları satarak para bile kazanmak mümkün duruma gelmiş durumda.
- Bazı uygulamalar sizin hesabınızı otomatik olarak takip ettiriyor veya takip ediyor.
- Bazı uygulamalar gene otomatik olarak kendi reklamı adına Tweet atabiliyor.
Yazımı bu sefer kısa tutmamın sebebi illegal yoldan değil size gerçek yoldan kullanıcı kazandırmayı öğretmektir. Açıkcası 100.000 tane yazımı okumayan takipçidense 1.000 tane beni okuyan kişiyi tercih ederim. Üstteki yolları izleyerek ve düzenli olarak uygulayarak takipçi sayınızın gerçekten arttığını sizde göreceksiniz.
İyi günler Bol Tweet'ler