Twitter app bildirim sorunu

ogzhnygli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba herkese. Telefonum Galaxy Gio ve yaklaşık 7 aydır twitter'ı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Son 1 haftada bildirimler gelmez oldu. Senkronizasyondan silip tekrar kurmaya kadar herşeyi denedim ancak nafile. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı durum bende de var 2hafta önceki güncellemeden sonra oldu, ilk önce bildirim ayarlarını kontrol ettım twitter ismimin oldugu yerden baktım herseyı denedım olmadı 10 kere sılıp bıdaha yukledım yıne olmadı Pc den girip butun twitterın baglı oldugu uygulamaları kaldırdım telefonu fabrıka ayarlarına dondurdum bıda yukledım degısen hıcbırsey yok 3 gundur saatlerce bunla ugrasıyorum insallah bunlar haricinde yapılması gerekeni bilen bir arkadaş yardımcı olur bana . Şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyide ben fabrıka ayarlarına dondurdum ve bıda sıfırdan yukledım olmadı. neyın guncelllemesını kaldırcazkı zaten hersey sılındı

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonda twitter'ın güncellemeyi kaldır butonunu kullansak nasıl olur?

Valla güncellemeyi kaldırsa ne olur bilemem. Twitter'ın ilk android versiyonuna kadar gidebilir telefonun çıkış tarihine göre. Yani ilk sürüme.. Ya da bilrimsiz bir sürüme.

tam olarak ındırme lınkını atarmısın hangı sürüm?

Buyur kardeşim. Twitter 4.1.6 sürümü. En stabil sürümlerden.

https://www.mediafire.com/?zbe78j1377q1hmk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buna hala çözüm bulunamadı ya :( belkide benı hesapla alakalıdır cunku arkadsın telefonundan benım hesaba gırdım yıne gelmedı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var dün arkadaşımın telefonundan girdim benim bildirimlerim yine gelmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi şuna çöüm bulan olursa helal dicem valla ben o kadar anlarım böyle şeylerden kafayı yerim halletmek için yineden yapamadım insallah birisi bulur bir çözüm ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim eyvallah gercekten bu surume bildirimler geliyor. ama teması cok eskı mesajlar bolumu Ben yazan yere tıklayınca acılıyor ama yınede bildirim için bunu kullanıyorum eyvallah . Keşke yeni suurum ıcınde gelse bildirimler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fav yapamıyorum diye hotmailimi değiştirdim yinede fav yapamadım... buna çözüm bulun lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iki profil kullanıyorum birinde bildirimler ( ses - titreşim - led ışığı ) sorunsuz bir şekilde gelirken, diğer profilime gelmiyor benimde. umarım bir çözümü vardır takipçisiyiz buraların.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iki profil kullanıyorum birinde bildirimler ( ses - titreşim - led ışığı ) sorunsuz bir şekilde gelirken, diğer profilime gelmiyor benimde. umarım bir çözümü vardır takipçisiyiz buraların.

daha önce bu mesajı göndermiştim. problemi çözdüm size de faydası olsun diye yazıyorum. öncelikle telefondan twitter uygulamasını kaldırın. sonra pc üzerinden giriş yaparak ayarlar-uygulamalar kısmına gelerek bağlantılı olan tüm erişimleri, erişimi kaldır seçeneğini kullanarak kaldırın. daha sonra tekrar uygulamayı telefonunuza yükleyerek bildirimlerinizin keyfini çıkarın. galaxy s3 ile denenmiş ve başarılı olmuştur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
deniyip ne olcagını görcez denedikten sonra ne olcagını yazacagım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benimde telefonum s3 ama bildirimler kapalı bildirimleri aç butonuna basıyorum geri kapanıyo acılmadan napıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha önce bu mesajı göndermiştim. Problemi çözdüm size de faydası olsun diye yazıyorum. öncelikle telefondan twitter uygulamasını kaldırın. Sonra pc üzerinden giriş yaparak ayarlar-uygulamalar kısmına gelerek bağlantılı olan tüm erişimleri, erişimi kaldır seçeneğini kullanarak kaldırın. Daha sonra tekrar uygulamayı telefonunuza yükleyerek bildirimlerinizin keyfini çıkarın. Galaxy s3 ile denenmiş ve başarılı olmuştur.

kesinlikle çalişiyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
VaLLAhi HeLL.. oLsun Kardeşim %100 kesin Çözüm Berovooo He Bu Arada ist SLamLar... :D

barbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
3G ve4G şebekede bildirimler gelmiyor VPN kullanınca sorun ortadan kalkıyor wifi kullanırken hiç birsorun yok sıkıntı mobil şebekelerde