• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Twitchte kasmayı nasıl gideririm?

xPhoenix06

Profesör
Merhaba. Twitchte yayın izlemek isterken yayın en düşük kalitede bile kasıyor. Çözümü var mıdır? Yayıncı kaynaklı değil diğer arkadaşlar izleyebiliyor dropsuz.

Cpu kullanıma bak yayın izlerken. Düşükse başka browser dan aç yayını. Ona göre yardım edelim

Kardeş diyorum ki eğer cpu yu kullanımı düşükse. Başka Browser dan açmayı dene dedim. İkinci bir yol diye dedim herhalde biliyorum

Kardeş anlamicak misin cpu düşükse sıkıntı yok. Ben zamanında yayın izlerken kasiyordu baktım cpu kullanımı %100 lerde o yüzden diyorum. Eğer cpu kullanımı düşükse sıkıntı yok birde başka Browser dan aç dedim

İnternetle alakalı olduğunu düşünüyorum başka browser işe yaramadı cpu kullanımı az.

Evet onu diyordum da başka birinin İnternetiyle deneyin o zaman yada İnternet kafe ye gidin. Yani farklı bir İnternet kullanın

Tarayıcı ayarlarında "Donanım Hızlandırıcı" gibi bir seçenek olması lazım. Ayarını değiştirip tarayıcı açıp kapat. Sonra tekrar dene, düzelebilir.

Bilgisayarının sistemi çok kötüyse ondan kasıyor olabilir. Benim eski pcde de aynı ssorun vardı.