Twilight'ın Oyununa Ne Dersiniz?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Sinema severler tarafından sıradışı bir ilgi gören Twilight, vampir ve kurt adam mitosuna getirdiği farklı açılım ile dikkat çekiyor. Peki, bu serüvenin video oyunu olmasını ister miydiniz?

2008'in Haziran ayında vizyona giren The Twilight (Ülkemizde Alacakaranlık adıyla gösterildi), sinema severler tarafından adeta sıradışı bir ilgi gördü. Beyaz perdede boy gösterdiği tarihten bu yana günbegün hayran kitlesi artan yapım, özellikle gençlerin epey dikkatini çekti. Vampir ve Kurt Adam mitosuna farklı bir açılım getiren film, merkeze bu iki ırkın savaşını değil, bir aşk hikayesini yerleştirdi. Yan öykü olarak kullanılan savaş ise, ilk filmin sonunda ikincisinin habercisi olarak karşımıza çıktı. Artık fan'lar The Twiligt Saga: New Moon ve diğer devam filmleri The Twiligt Saga: Eclipse ile The Twiligt Saga: Breaking Dawn'ı beklerken, yapımınÂ* video oyununun geliştirilmesi için firmaların kapısı çalınmaya başlandı.

twilight1249289874.jpg

Resmi bir atılım olmasa da, Twilight fan'ı iki öğrenci bu projenin startını verdi! BrainJunk Studios adı altında çalışan ekip, The Twilight'ı video oyunu haline getirmeye çalışıyor. Hem de bir MMO olarak. Sadece İnternet üzerinden oynanacak olan yapımda, İnsan, Vampir veya Kurt Adam ırklarından dilediğimizi seçerek oyuna başlayabileceğiz. Yapımla ilgili ayrıntılı bilgi için www.twilightthevideogame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

:: Roman uyarlaması olan Twilight filmini beğendiniz mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Modern bir vampir filmi olmuç..Filmin sonlarına doğru iyice zayıflıyor senaryo..Bu kadar abartılmasına şaşırdım..

Çok daha iyilerini izledik..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
abartılmasının nedeni tabiki aşk yoksa gerisi fasofiso

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
filmin başrol oyuncusu çocuk (robert pattinson) çok fiyakalı.:laugh: iyi de oynamış. rolüne cuk oturmuş. bence filmn tutma sebebi robert.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş valla doğru söylüyorsun bizim sınıfta 4,5 kişi edwarda bayılıyorum diye bağırıyorlar(kız)

vampir,ve kurt adam filmi olarak aşk olsun olmasın Van Helsing kadar güzelini görmedim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

ALEYNA_6-B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BN O FİLME BAYILIYOM. ÖZELLİKLEDE EDWARD'A(ROBERT PATTİNSON'A)BEN FİLMİ TAM 50 KEZ İZLEDİM KİTABINI OKUDUM VE KİTABIN SERİSİNİ
VE 20 KASIMDA ÇIKÇAK NEW MOON'A ŞİMDİDEN BİLET ALDIMMMMMMM
new-moon-wallpaper-1024x768.jpg

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Development of Twilight The Video Game Has Been Shutdown.

Brainjunk Studios has moved on to a new commercial project currently titled, "Nebulous Blood".

Başlamadan bitmiş :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Filmi çok güzel.Kitap serilerini de severek okudum.Ancak oyunun güzel olcağını sanmam.