Twilight - New Moon (Alacakaranlık - Yeni Ay) Resmi Fragman

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Twilight - New Moon (Alacakaranlık - Yeni Ay) Resmi Fragman

twilight-saga-new-moon.jpg

Yurtdışında özellikle Amerika'dan sonra ülkemizde de merakla beklenen filmler arasına girmeyi başaran bir film oldu Twilight (Alacakaranlık), ve şimdi devam filmi New Moon (Yeni Ay) ile birlikte gönülleri bir kez daha fethetmeye geliyor. Filmin başrolündeki Robert Pattinson (Vampir Edward; Harry Potter & Ateş Kadehi' ndeki Cedric Diggory karakteri) ilk filmde iyi bir iş çıkarmıştı. Verilmeye çalışılan; dış dünyayla bağlantısı genel olarak kopuk, havalı ve bir o kadar da soğuk görünen tavrı tüm hareketlerine yansımıştı. Modern bir vampir hikayesini konu alan filmde, bir vampirin tüm içgüdülerini yenmeye çalışarak bir insanla aşk yaşama çabası anlatılıyordu. Aynı şekilde kitaptan uyarlama olan bu ikinci filmin ilki gibi başarılı olup olamayacağı tartışılıyor. Fragmanı izleyin, kararı kendiniz verin.
NOT: Haberin devamında (alt kısımda) film afişlerinden bazılarını bulabilirsiniz.

Resmi Sitesi

Türk Fan Sitesi

http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE

new-moon-poster-fm-twilight-series-4199090-850-600.jpg

KAYNAK

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Film yine sağlam geliyor. 2 gün önce izledim bu filmi. Çok güzel bir tadı var. Oyuncular çok etkili olmuş filmin tutulmasında. Kızı da güzel seçmişler. Çok güzel uyum sağlamış karakterine. İnsanın vampir olası geliyor bunları gördükçe :)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Film yine sağlam geliyor. 2 gün önce izledim bu filmi. Çok güzel bir tadı var. Oyuncular çok etkili olmuş filmin tutulmasında. Kızı da güzel seçmişler. Çok güzel uyum sağlamış karakterine. İnsanın vampir olası geliyor bunları gördükçe :)

bu filmi mi birincisini mi izlediniz...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ahanda kızların kafamızı şişirdikleri gay edward :D

n122995064043_5097.jpg

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

n122995064043_5097.jpg

Gay mıdır değil midir bilmem ama geleceğin en parlak yıldızları o filmde oynayan birçok oyuncu,karakterler kitapla bu kadar mı güzel örtüşür diye sormuştum filmi ilk izlediğimde.Yeni ay kitabınıda okudum ve izlediğim fragmanda gördüğüm sahneler kitabı okurken hayal ettiğim,kafamda şekillendirdiğim görüntüler.Herkese kitaplarıda (4 kitap) ve alacakaranlık filminin blu ray'ini alıp izlemesini tavsiye ederim.Stephenie Meyer gibi çok az yazar kaldı.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şimdi bu güzel trailer'in altına bu gay sahnelerini koymuşsun ama hiç hoş olmamış..canımı sıktı.

Fragmana gelince, flashörü bile şahane bir ekip, fragman dediğin böyle olur.
Güzel film, klasikler arasına girecek bir seri geliyor..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bende şaşırdım şimdi Edward'ın gay olmasına. keşke hiç öğrenmeden 2'yi izleseydim. Aynı bu hesap, prison break'te de Michael Scofield'ın gay olduğunu öğrenmiştiim. Soğumuştum filmden..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Edward da gay çıktı, genç kızlar ne yapacak şimdi acep ? :D

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende şaşırdım şimdi Edward'ın gay olmasına. keşke hiç öğrenmeden 2'yi izleseydim. Aynı bu hesap, prison break'te de Michael Scofield'ın gay olduğunu öğrenmiştiim. Soğumuştum filmden..

hadi ya oda mı öyleymiş yok değildir yav bütün ünlü erkeklerde gay çıkıyo :S

вüşяα

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu resim küçük küller filminden arkadaşım ilk önce bi araştır sonra birilerini karala . !!!

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

n122995064043_5097.jpg

вüşяα;864676 dedi ki:
bu resim küçük küller filminden arkadaşım ilk önce bi araştır sonra birilerini karala . !!!
Resim küçük küller filmindenmiş arkadaşım, biraz araştırıp da yaftalayın insanları. !

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fantastik filmleri de romantik filmleri de severim. Ama ikisini bir arada sevmedim. :)

cinliserkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk filmi izleyeli uzun zaman oldu..acaba 2. film türkyede nezaman gösterime girer,yada kaliteli görüntüsü yurt dışında yayınlandıktan ne kadar sonra paylaşılır,sabırsızlıkla bekliyorum..

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119

Harbi şok oldum :scared: neyseki diziyi önceden izlemiştim :D

n122995064043_5097.jpg

Yahu şu herif gay olmasa bile kızlar neyinden hoşlanıyor anlamış değilim :D

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bu kadar beğenen olduğuna göre bende bir sorun var demekki