TvTorrents.ro Davetiye Dağıtımı

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimde 2 adet TvTorrents.ro davetiyesi var. Siteyi bilen bilir bilmeyenler için şöyle açıklayayım; aradığınız tüm yabancı dizileri bulabilirsiniz ve download hızı da çok iyidir. Konuya dönersem, bu davetiyeleri buradan 2 kişiye vericem ama bir şartım var. Bana üye olduğu 2 torrent sitesindeki (yabancı ve üst düzey siteler tercihimdir.) profillerinin fotoğraflarını ve speedtest sonucunu bu konuya cevap olarak yollayacak. Çünkü davetiye vericeğim kişinin ratiosunu batırmasını istemiyorum. Uploadı nasıl yaparsa yapsın umrumda değil. Sadece bu işlerden anlayan yada sağlam interneti olan birine vermek istiyorum. Yarın akşam sonuçlara bakıp 2 kişiye yollayacağım davetiyeleri.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Benimde başarı ile kullandığım bir torrentleech hesabım var. Davetiyelerden birini alabilirim. :)

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde başarı ile kullandığım bir torrentleech hesabım var. Davetiyelerden birini alabilirim. :)
Hocam dürüstlüğünden şüphem yok ama yazdığım gibi 2 torrent sitesinden profil resmi ve speedtest sonucu yollaman lazım davetiye verebilmem için.

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Aşağıdaki veriler sizce uygunsa bana da göndermenizi rica ederim.

mail adresimi özelden size gonderdim

daronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
setechra29@hotmail.com

davetiye alabilirsem cok mutlu olurum tesekkürler.

Not:5-6 yıldan beridir torrent kullanmaktayım.Askerde oldugum için kullandığım TL hesabım kitlenmiş o yüzden bilgileri koyamadım ama bana sonuna kadar güvenebilirsin.