iyi akşamlar adsl ücretini ailede babam ödediği için genelde faturalara bakmam ta ki düne kadar! 8mbite kadar aylık 49lık paket kullanıyorum.yaklaşık 1 yıldır bana sorulmadan haber bile verilmeden tvbuya üyeliğim yapılmış ve faturalarda 55 56 50tl gibi ücretler alınmış!Bu kadar acizlik olmaz istemediğim bir pakete üyelik nasıl yapılıyor????bulunduğum bölgedeki en yakın adsl noktasına gittim ve tvbu üyeliğini destansı bir kağıdı doldurarak iptal ettim.oradaki yetkili başka vatandaşlarında aynı şekilde geldiğini ve onlar istemeden üyelik açıldığını söyledi.normal zamanlarda telefonda arayıp adımız soyadımızı söylediklerinde evet benim deyince öylesine bir bilgilendirme yapılıyor ki siz adınız soyadınız doğru söylendiğinde evet benim anlamında evet diyosunuz ama bunu pakete üyelik için evet dediğiniz var sayılıyor ve sizin haberiniz bile olmadan üyeliğinizi yapıyorlarmış görevlinin söylediği...böyle kandırmaya neden gerek duyuluyor? ödedğim fazla para önemli değil ama insanlar neden salak yerine koyuluyor????