Tvbu istenmeden ve sorulmadan üyelik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan phinesx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

phinesx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar adsl ücretini ailede babam ödediği için genelde faturalara bakmam ta ki düne kadar! 8mbite kadar aylık 49lık paket kullanıyorum.yaklaşık 1 yıldır bana sorulmadan haber bile verilmeden tvbuya üyeliğim yapılmış ve faturalarda 55 56 50tl gibi ücretler alınmış!Bu kadar acizlik olmaz istemediğim bir pakete üyelik nasıl yapılıyor????bulunduğum bölgedeki en yakın adsl noktasına gittim ve tvbu üyeliğini destansı bir kağıdı doldurarak iptal ettim.oradaki yetkili başka vatandaşlarında aynı şekilde geldiğini ve onlar istemeden üyelik açıldığını söyledi.normal zamanlarda telefonda arayıp adımız soyadımızı söylediklerinde evet benim deyince öylesine bir bilgilendirme yapılıyor ki siz adınız soyadınız doğru söylendiğinde evet benim anlamında evet diyosunuz ama bunu pakete üyelik için evet dediğiniz var sayılıyor ve sizin haberiniz bile olmadan üyeliğinizi yapıyorlarmış görevlinin söylediği...böyle kandırmaya neden gerek duyuluyor? ödedğim fazla para önemli değil ama insanlar neden salak yerine koyuluyor????

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Beni de sormadan bilmem ne Plus paketine geçirmişler o da aylık 8 TL. Yeni fark ettim de standarda geçtim. Şunlara adam gibi bir rakip çıksa artık, bu kadar da soygunculuk olmaz.

randomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamamen aynı durumdan bende şikayetçiyim, sövmemek elde değil.

phinesx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok artık parasındada değilim haram zıkkım olsun ama salak yerine koyuyorlar bizi.yanlışlıklada yapılmış bir şeyde değil bulunduğum bölgedeki çoğu kişiye yapılmış otomatik ödeme talimatı veripte faturalarına bakmıyorsan kontrol etmiyorsan arada kaynıyor paşalar gibi ödüyorsun.mail adresime faturalarım geliyordu ama hiç bakmıyordum faturada sorun olmaz diye.Babam bir gün bile zamanı geçiripte yatırmadı faturaları her zaman erkenden yatırır fiyat artıncada zam gelmiş falan diye düşünüp söylememiş bana.1 seneye yakın üyelik ödemişiz ne güzel :D

--- Mesaj Güncellendi ---

ard arda mesajlar yazıyorum ama canım sıkıldı o yüzden.tvbunu siteye giriyorum kapatmak için üyelik iptaliyle alakalı hiç bişi yok nerdeyse eli kolu mahkum kalıyosun illa telefon etcen.telefon ediyorum kapatın diye ilk başta güzel ses tonuyla konuşan kişinin sesi birden değişiyor ve uyuz olmaya başlıyosun.hat sahibi ben değilim babamı istiyor evde yok haydaaaa :D yaw 1 senedir boşa ödüyoruz kandırdınız diyorum kapat diyorum olmaz hat sahibi kapatmaya EVET demeli diyor.yok o değil babam telefonda evet diyecek sonra bi dahaki ayaa başka pakete üyelik yaparlar fatura 200tl gelir diye korkuyorum :D

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
ben ttnetden turknete gectım.durum yıne aynı.al bırını vur ötekıne

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@phinesx Babanın özel bilgilerini biliyorsundur o bilgilerle sen hat sahibi gibi davranıp kapatabilirsin... Özel bilgier tc kimlik no anne kızlık soyad doğum tarihi filan tabii bunlar babanınkiler olacak...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
benden de aylık onaysız 1 tl kesliliyo :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Desenize Hepiniz Meşhur Olmuşsunuz , El sallayın :)

traktör

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar adsl ücretini ailede babam ödediği için genelde faturalara bakmam ta ki düne kadar! 8mbite kadar aylık 49lık paket kullanıyorum.yaklaşık 1 yıldır bana sorulmadan haber bile verilmeden tvbuya üyeliğim yapılmış ve faturalarda 55 56 50tl gibi ücretler alınmış!Bu kadar acizlik olmaz istemediğim bir pakete üyelik nasıl yapılıyor????bulunduğum bölgedeki en yakın adsl noktasına gittim ve tvbu üyeliğini destansı bir kağıdı doldurarak iptal ettim.oradaki yetkili başka vatandaşlarında aynı şekilde geldiğini ve onlar istemeden üyelik açıldığını söyledi.normal zamanlarda telefonda arayıp adımız soyadımızı söylediklerinde evet benim deyince öylesine bir bilgilendirme yapılıyor ki siz adınız soyadınız doğru söylendiğinde evet benim anlamında evet diyosunuz ama bunu pakete üyelik için evet dediğiniz var sayılıyor ve sizin haberiniz bile olmadan üyeliğinizi yapıyorlarmış görevlinin söylediği...böyle kandırmaya neden gerek duyuluyor? ödedğim fazla para önemli değil ama insanlar neden salak yerine koyuluyor????

Artık kandırmıyorlar çalmıyorlar doğrudan GASP ediyorlar :) alıştırdılar önce kazıklamaya. baktılar bunlar aldırmıyor, internette tatlı geldi millete vazgeçmiyor

dediler heralde artık onay almak yok soyun milleti direk. bizim gibi salaklar olursa salak yerine koyan daha çok olur, devlette ses etmiyor helal olsun.