Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Fotoğrafı atmaya çalışacağım atamazsam kusura bakmayın(bazı sorunlarla karşılaştık diyor)
TV Markası ne acaba.Fotoğrafı atmaya çalışacağım atamazsam kusura bakmayın(bazı sorunlarla karşılaştık diyor)
SamsungTV Markası ne acaba.
Bende Samsung kullanıyorum Smart Hub'u sıfırlamanızı tavsiye ederim, güncelleme var mı kontrol edin.Samsung
Smart hub'u sıfırlayamam çünkü pin i unuttum (şifre)Bende Samsung kullanıyorum Smart Hub'u sıfırlamanızı tavsiye ederim, güncelleme var mı kontrol edin.
Google Amcamızda birçok yöntem var, deneyebilirsiniz. Olmazsa Samsung Yetkilileriyle görüşün.Smart hub'u sıfırlayamam çünkü pin i unuttum (şifre)
Nasıl yapıyoruz ayrıca en son 1 ya da 2 gün önce güncellendigüncelleme var mı kontrol edin.
Verdiğim link'teki çözümü uygulayabilirsiniz.Nasıl yapıyoruz ayrıca en son 1 ya da 2 gün önce güncellendi
Aga o mute 824 yaptım tv açıldı ama olmadıVerdiğim link'teki çözümü uygulayabilirsiniz.
TV tam modeli ve kumandanızın ne tür olduğunu yazar mısınız?Aga o mute 824 yaptım tv açıldı ama olmadı
Samsung 9 series (65) kumandanın fotoğrafını atabilsem atacağım ama atamıyorumTV tam modeli ve kumandanızın ne tür olduğunu yazar mısınız?
Atmanıza gerek yok tuşları fazlamı az mı özelliklerini yazın anlarım.Samsung 9 series (65) kumandanın fotoğrafını atabilsem atacağım ama atamıyorum
Önceden bir Samsung smart tvmiz vardı onun kumandası. Tools tuşu var exit tuşu var info tuşu var vsAtmanıza gerek yok tuşları fazlamı az mı özelliklerini yazın anlarım.
Internetini kontrol etmeyo denedinmi,mFotoğrafı atmaya çalışacağım atamazsam kusura bakmayın(bazı sorunlarla karşılaştık diyor)
Internetini kontrol etmeyo denedinmi,m
1 2 gün önce güncellediğine göre büyük ihtimalle internet vardır.Internetini kontrol etmeyo denedinmi,m
Televizyonun surumu eskimis olabilirOnunla Bir Alakası Yok. Aynı TV Bendede Var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya ondan sonra gittiyse? Internetini bir.kontrol et1 2 gün önce güncellediğine göre büyük ihtimalle internet vardır.
Televizyonun surumu eskimis olabilir
Ya ondan sonra gittiyse? Internetini bir.kontrol et
Güncellenmiş.1 2 gün önce güncellediğine göre büyük ihtimalle internet vardır.
İnternet 13mbps mükemmelYa ondan sonra gittiyse? Internetini bir.kontrol et
13mbps cok az benimkI 100İnternet 13mbps mükemmel
Senin tv farklı benimki farklı fotoğaf atabilsem atacağımAynı TV Bendede Var.
Oha13mbps cok az benimkI 100
?Senin tv farklı benimki farklı fotoğaf atabilsem atacağım
Oha
Kumandanızın ne tür olduğunu anlatırsanız sizin için bir çözüm yolu bulabilirim.Senin tv farklı benimki farklı fotoğaf atabilsem atacağım
Oha
Kumandanızın ne tür olduğunu anlatırsanız sizin için bir çözüm yolu bulabilirim.
Bunun aynısını attın zaten olmuyorBurdan çözüme ulaşabilirsiniz.
![]()
Samsung TV PIN Kodunu Sıfırlama İşlemi
Bu yazımızda Samsung televizyonlarda pin kodunu unutan kullanıcılara yardımcı olacağız. Smart TV pin kodunuzu unuttunuz ve nasıl sıfırlama işleminiwww.mobil13.com
Nasıl olmuyor, aynı kumanda.Bunun aynısını attın zaten olmuyor
Ben de neden olmadığını bilmiyorum(ayrıca aynı kumanda değil)Nasıl olmuyor, aynı kumanda.