Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimden anlaşılmaz televizyonun geleceği ywrin ölçülerini almalısın televizyonunla karşılaştırmalısın her aynı boyutta değil ayak boyları farklı oluyor..
Ölçüleri yok adam akıllı fotoları yok bir tane yamuk foto atmışın sadece ama göz kararı bir defter 21cm eninde desek rafa kadar 6 defter sığar gibi geldi bana Yani yaklaşırk 125 cm flan taban boyu. İnternette gördüğüm kadarıyla 55 inç TV nin taban boyu ortalama 122 cm oluyormuş sığar gibi en olarak boy olarak kestiremedim. En kötü 1 karış sağ taraftan dışarı sarkar ve üst rafı kullanamazsın yada TV yi önlerine kurarsın raflar TV arkasında kalır her türlü sığar.
Sığmaya sığarda hiç hoş bir görüntü olmaz. Üst mesajdaki arkadaşın belirttiği gibi raflar kullanılmaz hale gelir önü kapanır. Benim evde de üç kapaklı ünite var ve 55" tv üzerindeyken yanlardan 10cm boşluk kalıyor. Sizin resmini gönderdiğiniz üründe 3 kapaklı büyük ihtimal aynı boydalar.