TV seyretmek issttiiyorummmm.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Evet, beni tutan yok tutmasına da, ne seyredeceğim birader?
Sabah abuk sabuk, düzmece kadın programları, akşam zaten haber seyretmiyorum. Prime Time'dan sonra sallama bir iki konu açık oturum, bayatlıktan kokan filmler.
Discovery'de, National Geographic'de tekrar, tekrar.
Yav, şaka maka da ben ne seyredecem anacım.
Onlarca kanal var ama program yok yav!
Bu ne iştir?
Anlayan beri gelsin.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Eskisi gibi degil artık tv . Sadece Kurtlar Vadisi ve bazen maçlar oldumu tv izliyorum.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Hayatı seyret.Çok keyif veriyor insana.
Ondan sonra durup düşünüyorsun.Analiz yapıyorsun.Ve bu sefer sen oynuyorsun.
Hayatı seyretmek en keyiflisi. :)

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
canım ailemm dizisi müthiş ya sanki dizinin içinde gibi hissediyorsun kendini...

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
@googlog zamanından bende kullandım yararını görmedim bıraktım :)

Yalnış kanalı açmışsındır. :)

TV neden seyredelim diye sormak lazım.Derine inmek lazım.Kendini aramak lazım.TV'lerde bulamayacağımız kesin.

Yoksa ordan oraya zaplar dururuz zaman geçsin diye.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Kalite berbat durumda, tv'de bir iki aya kadar sadece haberlere bakıyordum ancak son iki ay içinde onlarda iyice berbat duruma geldiler bu nedenle televizyonda sadece maçlara bakıyorum.Eğer dizi seyretmek istiyorsanız yabancı dizileri indirin bilgisayarınızdan seyredin.Eğer haberleri öğrenmek istiyorsanız açın doğru düzgün bir haber sitesi ordan okuyun.Tv seyretmek istemiyorum :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yaa arkadaşlar birde televizyonun tek kanallı olduğu dönemleri hatırlıyormusunuz... Ne güzeldi o günler bi dizi için bütün aile fertleri toplu halde oturur o diziyi seyrederdik... Sanki tv tek kanallıyken kalite daha üst seviyedeydi... Özel kanalların çıkmasıyla vede çoğalmasıyla bu iş cıvıdıı...90 la 2000 yılları arası gene baya güzeldi ama 2000 yılından sonra çok magazine kaydık...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yaa arkadaşlar birde televizyonun tek kanallı olduğu dönemleri hatırlıyormusunuz... Ne güzeldi o günler bi dizi için bütün aile fertleri toplu halde oturur o diziyi seyrederdik... Sanki tv tek kanallıyken kalite daha üst seviyedeydi... Özel kanalların çıkmasıyla vede çoğalmasıyla bu iş cıvıdıı...90 la 2000 yılları arası gene baya güzeldi ama 2000 yılından sonra çok magazine kaydık...
Bravo dostum. İşte gerçeği kavramışsın. İnsanlar bilinçli bir şekilde kültürden uzaklaştırılıp, kimin bacağı güzel, kim kiminle beraber gibi sabun köpüğü magazin haberlerine yönlendiriliyorlar.
Haberler hazırlanırken, eskiden, haber olduğu gibi, yani haber gibi okunurdu.
Özel kanalların redaktör spikerleri artık konuları ağlatı senaryosu gibi düzenlemeye ve sunmaya özen gösteriyorlar ve aynı haberin defalarca tekrarı ile verilmesi bıkkınlık uyandırıyor.
Bu söylediklerimin aynısı A.B.D. halkı için hazırlanmış Zeitgeist adlı bir yarı belgeselde kısmen değinilen konu. İzlemeni öneririm.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Discovery'de, National Geographic'de tekrar, tekrar.

Genelde tekrarlar cumartesi pazar oluyor..:)

Amanyak

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tv değil film izle cd al ve film izle.. bir zaman sonra arşiv yapma düzeyine geliyorsun ..

rockwar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bilgisayarda tv kartı var, her zaman mtvtürkiye seyrederim. Çok güzel programları var, tavsiye ederim...!