TV Önerisi

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Merhaba arkadaşlar. Hiç uzatmadan yazayım. Max. 1100-1200 liraya kadar televizyon almayı düşünyoruz. Televizyon konusunda hangi firmanın ne mal olduğunu bilirim ama çok ilgili değilimdir. Kampanya vs pek haberim olmaz. Belirttiğim fiyata kadar önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Cevap alacağını sanmam, almanı öneririm ben. :)
İnşallah bakalım :)
Pek bu tam olarak smart tv sınıfına girmiyor değil mi ?
Ve birde bu fiyata sony akıllı tvlerinden biri tercih edilebilir mi? Bir kaç model vardı ama hatırlamıyorum hangileri sen daha iyi bilirsin.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnşallah bakalım :)
Pek bu tam olarak smart tv sınıfına girmiyor değil mi ?
Ve birde bu fiyata sony akıllı tvlerinden biri tercih edilebilir mi? Bir kaç model vardı ama hatırlamıyorum hangileri sen daha iyi bilirsin.

Smart Tv değil.

Sony'ninSmart TV'leri de diğerleri gibi biraz pahalı, ama Sony yerine, Samsung, LG ya da Sharp'ı öneririm.

Samsung, LG ve Sharp liderdir.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Smart Tv değil.

Sony'de Smart TV'de diğerleri gibi biraz pahalı, ama Sony yerine, Samsung, LG ya da Sharp'ı öneririm.

Samsung, LG ve Sharp liderdir.
Sharp ın yanına Samsung ve LG yazmak hakkaten komik olmuş :)
Ekran teknolojisinin ağbabası kesinlikle Sharp ama arkasından gelenler kesinlikle Samsung ve LG değil :)))
Kontrast patlatmakla renk doygunluğunu artırmakla tv piyasası yürümez :)
Ekran teknolojilerinde kıstas gerçekliğe yakınlıktır buda Samsung ve LG nin politikası değil.
Sharp Sony Panasonic daha çok bu alanda usta

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ekran teknolojisinin ağbabası kesinlikle Sharp ama arkasından gelenler kesinlikle Samsung ve LG değil :)))
Ekran teknolojilerinde kıstas gerçekliğe yakınlıktır buda Samsung ve LG nin politikası değil.

Dikkat edersen, önerdiğimi belirttim.

Dediklerinize'de tamamen katılmasamda, bazıları doğru evet.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Tamam sakin :D
Önerebiliceğiniz smart tv var mı peki? [MENTION=269996]Liweru[/MENTION] [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
300 tl daha fazla verip büyük boyutlu bir şeyler al derim.

İnternet ortamı burası marka manyaklığı yapan çok insan var, aldırış etmeden piyasadaki markalardan birini seç, lakin aralarında coca cola ila cristal kola arasındaki gibi bir fark yok zaten bu ünlü isimlerin. Her markanın ürünü fiyatını yükselttikten sonra kaliteli zaten.

Bu ürüne bakabilirsin bütçene yakın fiyatından dolayı.

http://www.bedavacim.com.tr/LG-42LA...D-Televizyon_12489.html?ref=akakce&v=0.47.4#0

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Cok dogru tespitler var dukkana samsung aldim ama sharp almadigima pismanim evede sharp dusunuyorum yada sony

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. 1500 e çıkabilir miyim bilmiyorum eğer olursa lgyi alma ihtimalim var. Olmadı diğerlerine bakcaz. Tekrar teşekkürler sağolun.

ozr_99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Türkiye de satılan Sharp lar biraz sıkıntı var sanırım geçenlerde bir Teknosa mağazasında LG 55la740s ve sharp quadron yanyana görme şansım oldu açıkçası ips quadrona göre beni mest etti diyebilirim özellikle farklı açılardan

ramelov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar görüntü kalitesi ve sesi mükemmel olan 3d bir led tv tavsiyesine ihtiyacım var. Android Box kullanacağım için Smart özelliğine gerek yok. WD TV Live Hd Media Player cihazım da var zaten. Limitim 2000-2500 TL arası. Ayrıca en iyi Smart özellikli tv lerin bile yüksek fiyatlarına rağmen internet ve uygulama performanslarının iyi olmadığını duydum. İstediğim özelliklere göre tavsiyelerinizi rica ediyorum. Çok teşekkür ederim