Tv Kartından İnternete Bağlanmak

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkadaslar Kafama Takılan Bir Soruyu Sizlere Sormak İstedim. Bu Skystar2 Dijital Tv Kartlarında Uydudan Yüksek Hızda İnternet Olayı Varmıs. Ofline Download Diye Bişi. Ben Bu Olayı Pek Anlamadım. Yani İnternette Sörf, Msn Vs Yapılabilecekmi Ayrıca İnternete Girmek İçin Tv Kartına Bi Programmı Yüklemem Gerek. Bide Bu Kullanılan İnternet İçin Herhangi Bir Ücret Varmı. Bilen Arkadaslar Lütfen Yardımcı Olsunlar. Tv Kartı Alcam Bu İnternet Olayı Kafama Takıldı. Şimdiden Teşekkürler B)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende bi ara takılmıştım bu konuya, sen deyince yine aklıma takıldı... :)

4017741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu olay internetten farklı.Uydularda bazı kanallar data kanalı oradan dediğin tv kartıyla dosya indirebiliyorsun ama bu dosyaları seçme hakkın yok çoğunluğu xxx18 miş bilgisayarı çöpüğe çevirmekten başka bişeye yaramaz heveslenme bence.ha bide bu dosyalardan kimisi şifreliymiş.ben indirmedim ama okumuştum.Yani anladığımız türde bir internet değil..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
onun da ADSL gibi bir aboneliği vardı sanırım (uydudan internet), belli frekansları var onları bulursan havadan kapabiliyordun paylaşılan dosyaları, şuan firmanın ismi aklıma gelmiyor ama bir ara bilgisayar dergilerinde boy boy reklamları vardı.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende denecektim ama uydudan eklenti ile pid arattırman gerekiyor, daha sonra bunu kaydedici(pidleri girip) eklenti ile kaydediyormuşuz. Pek zahmetli uğraşmak istemiyom (Korkum Pc min veri çöplüğüne dönmesi).

Reaksiyon puanı
189
ofline ve online diya iki çeşidi var offline olan da o anda bağlı olduğun uydunun data kanalı üzerinden geçen verileri capture yöntemi ile kendi bilgisayarına kaydedebiliyorsun fakat isteğini alamıyorsun uzantı bazlı olarak flitreleme yapılabilir yani sadece *.mp3 dosyalarını kaydetmek gibi (çok manyak oluyo 1 saniyede 1 mp3 iniyo, o yüzden acayip bi depolama lazım)

online olanı iste üyelik ile kullanılıyo ama vereceğin para biraz fazla. 1 - 2 yerde yıllık 8000$ diye duymuştum...

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Verdiğiniz Bilgiler İçin Cok Teşekkürler Arkadaslar. Ben Bu Tv Kartını Almaktan Vazgectim. Bilgisayarımın Bir Çöplük Haline Donmesine Göz Yumamam:D. En İyisi Avermedia Usb 2.0 Dijital Tv Kartı Alcam. Hepinize Tekrardan Cok Teşekkürler:D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Uydunet abonesi olunca ayriyetten telefon hattıda gerekli sen bi adres yazdığında senin komutun telefon hattından iletiliyor ama yükleme (download) uydudan yapılıyor buda çok hızlı sürede oluyor ama upload hızında hiçbir artış olmuyor şuan için maliyet açısından kullanışlı değil