TV kartı tavsiye edebilirmisiniz?

mahinho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
akadaşlar hesaplı bir digital TV kartı almak istiyorum.100 tl ile 150tllik bir TV kartı arasında ne fark var.150 tllik olan daha fazlamı kanal gösteriyor.bana tv kartı tavsiye edebilecek olan var mı?

INCA IT-DG23 RADYOLU TV KARTI(DIGITAL-PCI INTERNAL aklımda bu var.yorum yapabilirmisiniz?

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
175 liraya skystar s2 var.bence bundan al hem dvbs2 standardına da uygun.ancak hd kanalalr için bilgisyarın gücünü kullanacaktır bilgin olsun.üstünde herhangibir decoder yok

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
öncelikle tv yayınlarını hangi kaynaktan izleyeceğini bilmemiz lazım. analog mu (çatı anteni, kablo tv) dijital mi (uydu)...

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkdaş zaten digital kart demiş daha ne desin.burdan "bilgisaydaki herşey dijital" anlamını çıakrmayın

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
tivibu sana kayıt ve şifre açma imkanı vermiyor bu işin cilvesi de burada zaten :)

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
okurken dikkat etmemişim.

AVERMEDIA AVERTV DIGITAL UYDU TV KARTI

ben bunu kullanıyorum. memnunum. ancak DVB-S2 desteği yok. şifresiz de olsa HD yayınları almıyor.

aslında bu tür akrtların dh md si yok.olay şu. hd kanalalrı muazzam bant genişliği kullanıyor.adamalrda frekans modülasyonunu değiştirdiler.genlde de bu modülasyonu kullanıyorlar.bende 3 adet var 2 aver bir skystar ve hd kanalları izliyorum.gerçi işe yarar kanal sayısı az.orası başka konu :) hd için 9 derece doğuya bakın.şifresiz vardı sanırım