Tüzel Kişilik Hakkında ANKET

tuzelkisilik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütün SHİFTDELET kullanıcılarına selamlar .
Hukuk fakültesinde okuyorum ve bir proje ödevinin anket kısmını üstlenmiş bulunmaktayım .
Bu anket tüzel kişilik konusuyla alakalı .
Sizden ricam linke tıklayıp size göre doğru cevapları vererek ankete katılmanız . https://goo.gl/forms/1xOdpwtXODX081CS2

Forum görevlilerinden ricam da konuyu kilitlememeleri veya kaldırmamaları . Çünkü bu anketin amacı sadece toplumun bu konuyla ilgili bilgi seviyesini ölçmek . Link sadece anket linkidir ve reklam vb hiçbirşey içermemektedir .

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
10,315
Cevapladım yeğenim... De, sorularının bazıları bana biraz muğlak geldi. Anlamakta zorlandım yani. Belki bi kaç tanesini bu yüzden yanlış cevaplandırmış olabilirim. Galiba bunu öğrenmenin de imkanı yok gibi... :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Anket niye donanım haberin forumunda

Reaksiyon puanı
10,315

Görüyor musun, adam yazdığımız mesajlara cevap verme gereği bile duymuyor. Senin anlayacağın bizim yaptığımız hıyarım var diyene tuzluk ile koşmak denir. Hal böyle olunca gerçekten yardımcı olabileceğin birine de insanın yazası gelmiyor artık.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Görüyor musun, adam yazdığımız mesajlara cevap verme gereği bile duymuyor. Senin anlayacağın bizim yaptığımız hıyarım var diyene tuzluk ile koşmak denir. Hal böyle olunca gerçekten yardımcı olabileceğin birine de insanın yazası gelmiyor artık.
Unutmuşum bende geri dönüş yapamayı gerekenin yapılmasını sağlayacağım

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Of of.

Arkadaşlar, anket farklı bir sitenin forumunda değil. Oraya açılan konu buraya da açılmış, yönlendirme linkinde proxy var. Vurmadan, eleştirmeden önce lütfen araştıralım, fikir sahibi olalım.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Of of.

Arkadaşlar, anket farklı bir sitenin forumunda değil. Oraya açılan konu buraya da açılmış, yönlendirme linkinde proxy var. Vurmadan, eleştirmeden önce lütfen araştıralım, fikir sahibi olalım.

Direk link DH'ye yolluyor

castlerock

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Hukuk fakültesinde okuyorum ve bir proje ödevinin anket kısmını üstlenmiş bulunmaktayım .
Sizden ricam linke tıklayıp size göre doğru cevapları vererek ankete katılmanız . https://goo.gl/forms/1xOdpwtXODX081CS2

Forum görevlilerinden ricam da konuyu kilitlememeleri veya kaldırmamaları . Çünkü bu anketin amacı sadece toplumun bu konuyla ilgili bilgi seviyesini ölçmek . Link sadece anket linkidir ve reklam vb hiçbirşey içermemektedir .

Kardeş ben destek olmak için cevapladım anketini. Yalnız o Japon işili, hatun kişili soru olmamış, sulandırmasaydın iyiydi...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Madem burada açılmış konu neden oranın linki paylaşılıyor

Reaksiyon puanı
10,315
Ya boşverin, deymez... Aklı evvel ergenler işte, gelip bizle kafa buluyorlar. Yok hukukta okuyormuş, yok bilmem neymiş. Adam açtığı konuyu bile unutmuş, çekip gitmiş, biz de onun kavgasını yapıyoruz. Belki de yazıları okuyup kıs kıs gülüyor, bizimle kafa buluyordur. Ama hakkı var, olsun. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ya boşverin, deymez... Aklı evvel ergenler işte, gelip bizle kafa buluyorlar. Yok hukukta okuyormuş, yok bilmem neymiş. Adam açtığı konuyu bile unutmuş, çekip gitmiş, biz de onun kavgasını yapıyoruz. Belki de yazıları okuyup kıs kıs gülüyor, bizimle kafa buluyordur. Ama hakkı var, olsun. :)

Abi, arkadaşımızın günahını almayalım. Bence arkadaşımızın söyledikleri samimi. Ama yoğunluğu vardır, konuyu açıp çıkmak zorunda kalmıştır. Death Mark'ın dediği gibi farklı bir sitenin reklamı yapılmıyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Doğrudur :)
Abi, arkadaşımızın günahını almayalım. Bence arkadaşımızın söyledikleri samimi. Ama yoğunluğu vardır, konuyu açıp çıkmak zorunda kalmıştır. Death Mark'ın dediği gibi farklı bir sitenin reklamı yapılmıyor.

Anketi buradada yapabilirdi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Anketi buradada yapabilirdi

Güzel kardeşim, anket burada yapılıyor zaten. Yüksek ihtimalle sadece önce donanım haber'e konu açılmış ve oradan buraya kopyala yapıştır yapılmış. Link seni Google Forms uygulamasına yönlendiriyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

O link beni direk DH'nin anasayfasına yolluyor madem Google uygulama anket yapılmış o linki niye değiştirmedin