Yardım Tuşlu telefonum yüzünden hesabıma erişemiyorum

Lahmacun_Aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlışıkla tüm çerezleri sildim ve ınstagram şifremi unuttum ınstagrama e postam kayıtlı değildi sadece telefon numaram kayıtlı bende telefon numaramı girdim link geldi ama benim telefonum tuşlu akıllı değil gelen linke tıklayamıyorum yazıyorum linki arama kısmına giriş sayfası çıkıyor kabul etmiyor lütfen yardım edin

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Bilgisayardan instagramı açıp bir de o şekilde deneyin.

Lahmacun_Aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayardan instagramı açıp bir de o şekilde deneyin.
Zaten öyle kullanıyordumdum ama çerezleri sildiğim için gitti şifresi benim ihtiyacım sanırım telefonuma gelen mesaja tıklayabilmek ama nasıl

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,930
Mesajı başka birine gönderip denediniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj yönlendirmeden bahsediyorum.

Son düzenleme:

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Zaten öyle kullanıyordumdum ama çerezleri sildiğim için gitti şifresi benim ihtiyacım sanırım telefonuma gelen mesaja tıklayabilmek ama nasıl
Gelen linki elle bilgisayara yazmayı deneyin, eğer mesajlar uygulaması linki kısalttıysa bir yakınınızın telefonuna mesaji iletebilirsiniz. O özellikte telefonunuzda yoksa geçici bir süreliğine birinin telefonuna hattınızı takıp sms'i o şekilde alın. Ek olarak e-posta adresinize link almayı da deneyebilirsiniz
belki bu site yardımcı olur.

Lahmacun_Aga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelen linki elle bilgisayara yazmayı deneyin, eğer mesajlar uygulaması linki kısalttıysa bir yakınınızın telefonuna mesaji iletebilirsiniz. O özellikte telefonunuzda yoksa geçici bir süreliğine birinin telefonuna hattınızı takıp sms'i o şekilde alın. Ek olarak e-posta adresinize link almayı da deneyebilirsiniz
belki bu site yardımcı olur.
Hallettim teşekkür ederim elle yazmayı denemiştim olmamıştı ama başkasına gönderip ordan yazdım hallettim teşekkürler