Soru Tuş Basılı kalıyor

ErenT11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece bazı oyunlarda W tuşu basılı kalıyor. Mesela Satisfactory oyununda adam hep ileri gidiyor.Valorant da chat açma tuşuna basıyorum ve açıldığı gibi geri kapanıyor. Ana menüde tab basılı kalıyor. Çözümünü hiçbir forumda bulamadım.Yardım ederseniz sevinirim. Olay şu ki sadece bu oyunlarda sıkıntı çıkıyor. Cs Go da bişe olmuyor. Normal PC kullanımında bişe olmuyor.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Sadece bazı oyunlarda W tuşu basılı kalıyor. Mesela Satisfactory oyununda adam hep ileri gidiyor.Valorant da chat açma tuşuna basıyorum ve açıldığı gibi geri kapanıyor. Ana menüde tab basılı kalıyor. Çözümünü hiçbir forumda bulamadım.Yardım ederseniz sevinirim. Olay şu ki sadece bu oyunlarda sıkıntı çıkıyor. Cs Go da bişe olmuyor. Normal PC kullanımında bişe olmuyor.
klavyenin markası nedir?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,700
Eski laptopumda bu sorunu yaşıyordum. Tam olarak çözümü şu diyemem, benimki 8-9 formatın ardından düzelmişti.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,700
Format attım bi kerede düzelmedi oyun oynama zevkim kaçıyor
Benimde ilk formatımda düzelmemişti, bi ara sorunu unutarak canım sıkıldığı için 1-2 gün aralıklarla format atıyordum, sonra düzeldiğini farkettim. Belkide formatla alakası yoktur bilmiyorum.