Turktelekom çekmiyor

Reynxow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Bugün mediamarkt'dan Samsung Galaxy j7 prime 2 modelini aldım.Ayrıca orda mediamarkta özel hatlar varmış 6gb internet 1000dakika konuşma 1000sms hakkı olan ve 27tl ye gelen bir paketi aldım.Fakat eve geldiğimde telefon çekmiyordu.Hatta bazı kişiler beni aramış ama telefonum hiç çalmadı bile.Kapalıydı diyolardı.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Çözemezsem de cayma hakkım kaç gün?

Reynxow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunum mediamarkt ile alakalı değil.Çok iyi bi şekilde çalışıyor cihaz.Sadece TürkTelekom'un hattı çekmiyor.Annem'de türktelekom kullanıyor oda aynı sorundan muzdarip.Yani genel olarak bir TürkTelekom hatası var.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bilemiyorum. Eğer mümkünse telefonunuzda Turk Telekom'dan başka diğer operatör servislerinin hatlarını da deneyebilirsiniz.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
Merhaba.Bugün mediamarkt'dan Samsung Galaxy j7 prime 2 modelini aldım.Ayrıca orda mediamarkta özel hatlar varmış 6gb internet 1000dakika konuşma 1000sms hakkı olan ve 27tl ye gelen bir paketi aldım.Fakat eve geldiğimde telefon çekmiyordu.Hatta bazı kişiler beni aramış ama telefonum hiç çalmadı bile.Kapalıydı diyolardı.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Çözemezsem de cayma hakkım kaç gün?

Sım kartın da ve cihaz da sorun bulunduğun bölgede yatırıma ihtiyaç var demektir yapabileceğin bir şey yok. Cihazı hatta ek mi aldın öyleyse son faturana toplu cihaz bedeli yansır + hattı yeni aldıysan 75tlye yakın açılış vergisi vardı o yansır.