Daha önce bu haber zaten verildi burada.
Uyduya kaçak kedi binmiş olabilir.Kepazelik. Eğer bahane olarak gerçekten ramazanı sundularsa ,bu trafoya kedi girdiden sonra bu yılın en büyük 2. kafa uçuran bahanesidir.
yere düştü diye başlık mı atılır
Ramazan haricinde tv izlemiyorlarmı mağdur olmayacaklar mı o zaman objektij bakın, büyük ölçüde rant dönüyor, kanallar gelir kaybetmemek için türksat a başvurmuşlardır,yoksa durduk yere erteleme olmaz diye düşünüyorum.İnsanlar ramazanda uğraşmasın, ne yapacağını bilmeyen kimseler mağdur olmasın diye yapılan bir uygulama. Çoğu kişi sahur saatini bile programlardan takip ederek yiyor.
Ayrıca @İOS bu başlıkta ki maksadın ne? Varsa sıcak bir haber adam gibi foruma yaz.
Ben gayet yaratıcı buldum başlığıo sebepten de elleşmedim..
İnsanlar ramazanda uğraşmasın, ne yapacağını bilmeyen kimseler mağdur olmasın diye yapılan bir uygulama. Çoğu kişi sahur saatini bile programlardan takip ederek yiyor.
Ayrıca @İOS bu başlıkta ki maksadın ne? Varsa sıcak bir haber adam gibi foruma yaz.
Bizim bahçeye düşmüş ,görenler uzay mekiği sandıben ciddi ciddi düştü sandım da girdim
http://forum.shiftdelete.net/uydu-t...4a-uydu-alisi-kurulumu-kanal-arama-video.html bu linkte bir mesajda konu içeriği yayımlanmış sadece başlıksız olmuş o kadar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Konuşma tarzımıza dikkat edelim biraz daha sakin konuşalım lütfen.
@İOS Rica ederim. Sanırım geçişler olacak ama sinyaller devam edecek şimdilik eskisinden. Saat 01:00 de göreceğiz.