Türknetin Yalanlarından Sıkıldım Netgalaksi geçmeye karar verdim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MertTR12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MertTR12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Türknetin yalanlarından sıkıldım internet kopmaları , internete limit koyulması , yüksek ping vs. altyapım 87 mbit destekliyor en fazla olan paket 75 mbit sizce geçmelimiyim hız problemi vesayire birşeyler yaşar mıyım beni aydınlatırsanız sevinirim.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Netgalaksi ile alakalı tecrübem yok fakat bölgenizde hangi sağlayıcının alt yapısı daha iyiyse ona geçmenizi tavsiye ederim.
Bu süreç esnasında netgalaksinin kullanıcı yorumlarını dikkate alın.
Geçiş yaptıktan sonra memnun kalmazsanız çok gereksiz sıkıntılara maruz kalabiliyorsunuz.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Hiç Bir Sebeke Iyı değildir, cunkü Hepsi ALT YAPISI Türk Telekoma ve SuperOnline Ait, Simdi 75 Dıyorsa X Sırket O Bikere PALAVRA, En Yakın santral Sana Nerede bu Lazım, Yakın mı UZAK Mı, Akabınde Dıbınde olsa bile ALT YAPI YOKSA Yıne VASAT Bır Durumdasın O Yuzden Turk NETIN Tek sorunu Teknık destek, Onun dısında Pek sorunlu bir SIRKET Değil, ayrıca Kendi ALT Yapısını Kazmaya Basladılar, Yakında Sebeke sorunları kalmayacak gibi..

Milenicom Tavsiye ederim, Letspeed de olabılır ama Galaksi Kullanmadım..

MertTR12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hiç Bir Sebeke Iyı değildir, cunkü Hepsi ALT YAPISI Türk Telekoma ve SuperOnline Ait, Simdi 75 Dıyorsa X Sırket O Bikere PALAVRA, En Yakın santral Sana Nerede bu Lazım, Yakın mı UZAK Mı, Akabınde Dıbınde olsa bile ALT YAPI YOKSA Yıne VASAT Bır Durumdasın O Yuzden Turk NETIN Tek sorunu Teknık destek, Onun dısında Pek sorunlu bir SIRKET Değil, ayrıca Kendi ALT Yapısını Kazmaya Basladılar, Yakında Sebeke sorunları kalmayacak gibi..

Milenicom Tavsiye ederim, Letspeed de olabılır ama Galaksi Kullanmadım..
Galaksinin yorumları çok vasatmış milenicom nasıldır 85 mbit 100 tl ayda

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Türknetin yalanlarından sıkıldım internet kopmaları , internete limit koyulması , yüksek ping vs. altyapım 87 mbit destekliyor en fazla olan paket 75 mbit sizce geçmelimiyim hız problemi vesayire birşeyler yaşar mıyım beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ne yalanı var ki Türknet'in ? Banada 35 mbit dediler 34 veriyorlar bu mu yalan :) İnternete ne limiti koyuyorlar ? Savunduğumdan değil de 1 ay oldu bende başlayalı. Benimde sürekli kopmalar oluyordu. Modem firmware güncelledim %50 azaldı kopmalar. Sonra aradım firmayı, arıza kaydı ile şuan sorunsuz kullanıyorum..
Taahhüt yok 75mbit geçip çıkadabilirsin yani sonuçta. Ne bu telaş?

MertTR12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ne yalanı var ki Türknet'in ? Banada 35 mbit dediler 34 veriyorlar bu mu yalan :) İnternete ne limiti koyuyorlar ? Savunduğumdan değil de 1 ay oldu bende başlayalı. Benimde sürekli kopmalar oluyordu. Modem firmware güncelledim %50 azaldı kopmalar. Sonra aradım firmayı, arıza kaydı ile şuan sorunsuz kullanıyorum..
Taahhüt yok 75mbit geçip çıkadabilirsin yani sonuçta. Ne bu telaş?
Ben 2 yıllık müşterisiyim ilk aylar benim internetde seninki gibiydi sonradan sapıtmaya başladı diğer iss ler 85 mbit sağlayabilecekken türknet neden sağlayamıyor yapacakları şey beni yapa dan vae geçirmek 1 haftadır 10 kere saha ekibi geldi cidden çalışanlara acıyorum allah sabır versin modeminizi değiştirin dedi hiçbir sıkıntısı olmayan modem daha sonra iç tesisat sorunlu dedi 100 tl para istiyolar yenilemek için anlayacağın kadarıyla 1 ay böyle 1.000 kişiye iç tesisatınız arızalı deseler 20 bin para yapar iyi para daha anlatıyım mı ?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
İyi de türknetin cebine mi giriyor ? Türknet özel tutarsa adamların ücretini ödüyor. TTNET gelse para ödemiyor çünkü müşterisi.
Size gelen personel bilgisiz ise türknet mi suçlu ? Şikayet edin, anket ile personel hk bilgi isterler olumsuz yorum yapın?75 ile 85 arasındaki fark ne acaba ?

Beğenmiyorsan da git zorla tutan yok :))

MertTR12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İyi de türknetin cebine mi giriyor ? Türknet özel tutarsa adamların ücretini ödüyor. TTNET gelse para ödemiyor çünkü müşterisi.
Size gelen personel bilgisiz ise türknet mi suçlu ? Şikayet edin, anket ile personel hk bilgi isterler olumsuz yorum yapın?75 ile 85 arasındaki fark ne acaba ?

Beğenmiyorsan da git zorla tutan yok :))
Emoji attığın için seni ciddiye alamıyorum be gülüm hayatında başarılar sana.

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
hocam türknetten netgalaksiye geçmekte ne bileyim. İlk defa sizden duydum firmayı :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Kablolarin fotosunu koy da gorelim dandik kablolar varsa hizi unut belki elektrikci cagirip baktirsaydin duzelirdi sorun belki komsunun biri kurcaladi klemens kutusunu....
2016-12-23 17.35.23.jpg
2016-03-14 17.26.34.jpg

Superonline fiber daha iyi tek sorunu herseye maydanoz olmasi ve modemin wifisi kötü.

MertTR12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bugün millenicom aboneliği başvurdum aylık 100 tl 85 mbit hız bakalım neler başımıza gelicek netgalaksi nasıl bir firmaysa sürekli arıyor 1 haftadır müşteri zor buluyolar heralde