TÜRKNET VDSL geçişimi sağladı vdsl modem kurulumu nasıl yapılır

Farukdtc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadşlar merhaba dah yeni türket vdsle geçişimi sağladı telefonla aramış ama ben duymadım geriye aradığımda tabi muhatap bulamadım arkadaşalar lütfen şu vdsl modem kurulumunu bilen varsa yardm edebilir mi bana??

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
bir adet vdsl modem ve içine girilecek bilgiler lazım.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
kullanıcı adı ve şifresi lazım. modeme bunları girmek zorundasın. onuda onlardan alacaksın. eğer müşteriysen mailine atılmış olabilir. mesaj olarak tanımlı telefon numarasına da atıyorlar.

Farukdtc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
onları zaten başta yaptım ki sadece adamlar adsl olan interneti vdsle çevirdiler modem kurulumuna gerek var mı ki?
kullanıcı adı ve şifresi lazım. modeme bunları girmek zorundasın. onuda onlardan alacaksın. eğer müşteriysen mailine atılmış olabilir. mesaj olarak tanımlı telefon numarasına da atıyorlar.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
modemin vdsl mi senin ? adsl modem mi kullanıyorsun ?

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
arkadşlar merhaba dah yeni türket vdsle geçişimi sağladı telefonla aramış ama ben duymadım geriye aradığımda tabi muhatap bulamadım arkadaşalar lütfen şu vdsl modem kurulumunu bilen varsa yardm edebilir mi bana??
Modem kurulumu için VDSL örnek olarak

Farukdtc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Evet VDSL olduğunda tekrar kurulum yapmanız gerekiyor. Çünkü ayar kısmından verilen bilgileri değiştiriyorsunuz VDSL için. Modeminin marka ve modelini söylerseniz yardımcı olacağım.

VMG3312-B10B
modem bu lütfen cevaplarsan sevinirim

Farukdtc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
ya aslında benim hikaye şöyle ilk bana sağlayıcı interneti adsl olarak verdi.Sonra ben vdsl çevirttim normal olarak çalışıyor. Buna bir şey yapılmalı mı? optimize olması için çünkü beni internet sağlayıcısı aramış vdsl kurulumu için
Bununla aynı arayüz e sahip buradan kurabilirsin

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
ya aslında benim hikaye şöyle ilk bana sağlayıcı interneti adsl olarak verdi.Sonra ben vdsl çevirttim normal olarak çalışıyor. Buna bir şey yapılmalı mı? optimize olması için çünkü beni internet sağlayıcısı aramış vdsl kurulumu için
Mevcut kullandığınız modem de hız yükseltmesi yapmışlar anladığım kadarıyla ekstra bir kurulum yapmanıza gerek yok[emoji106]

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
VMG3312-B10B
modem bu lütfen cevaplarsan sevinirim
Arkadaşımız kurulumu atmış, o şekilde olacak. Siz hızınızı bir ölçün VDSL değerlerinde çıkıyorsa bir sorun yok demektir. Sizi tekrar aradıklarında gelmelerine gerek olmadığını söylersiniz, hayırlı olsun.