arkadşlar merhaba dah yeni türket vdsle geçişimi sağladı telefonla aramış ama ben duymadım geriye aradığımda tabi muhatap bulamadım arkadaşalar lütfen şu vdsl modem kurulumunu bilen varsa yardm edebilir mi bana??
mesela o bilgiler ne?bir adet vdsl modem ve içine girilecek bilgiler lazım.
kullanıcı adı ve şifresi lazım. modeme bunları girmek zorundasın. onuda onlardan alacaksın. eğer müşteriysen mailine atılmış olabilir. mesaj olarak tanımlı telefon numarasına da atıyorlar.
vdslmodemin vdsl mi senin ? adsl modem mi kullanıyorsun ?
Evet VDSL olduğunda tekrar kurulum yapmanız gerekiyor. Çünkü ayar kısmından verilen bilgileri değiştiriyorsunuz VDSL için. Modeminin marka ve modelini söylerseniz yardımcı olacağım.
Modem kurulumu için VDSL örnek olarakarkadşlar merhaba dah yeni türket vdsle geçişimi sağladı telefonla aramış ama ben duymadım geriye aradığımda tabi muhatap bulamadım arkadaşalar lütfen şu vdsl modem kurulumunu bilen varsa yardm edebilir mi bana??
Evet VDSL olduğunda tekrar kurulum yapmanız gerekiyor. Çünkü ayar kısmından verilen bilgileri değiştiriyorsunuz VDSL için. Modeminin marka ve modelini söylerseniz yardımcı olacağım.
Bununla aynı arayüz e sahip buradan kurabilirsinVMG3312-B10B
modem bu lütfen cevaplarsan sevinirim
Bununla aynı arayüz e sahip buradan kurabilirsin
Mevcut kullandığınız modem de hız yükseltmesi yapmışlar anladığım kadarıyla ekstra bir kurulum yapmanıza gerek yok[emoji106]ya aslında benim hikaye şöyle ilk bana sağlayıcı interneti adsl olarak verdi.Sonra ben vdsl çevirttim normal olarak çalışıyor. Buna bir şey yapılmalı mı? optimize olması için çünkü beni internet sağlayıcısı aramış vdsl kurulumu için
Arkadaşımız kurulumu atmış, o şekilde olacak. Siz hızınızı bir ölçün VDSL değerlerinde çıkıyorsa bir sorun yok demektir. Sizi tekrar aradıklarında gelmelerine gerek olmadığını söylersiniz, hayırlı olsun.VMG3312-B10B
modem bu lütfen cevaplarsan sevinirim