Turknet pişmanlıktır.net

avelora32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4-5 yıldır internet kullanıyorum ilk olarak ttnet kullandım 59 tl olan sözleşme fiyatını göremedim 70 den aşağı ödemedim vodafone net e geçtim fiyatta sıkıntı yoktu lakin son 3 aydır ciddi hız düşümü vardı oyunda 100 ping alıyordum iyiydi sorun etmedim müşteri hizmetlerini onlarca kez aramama rağmen hız problemimi çözemediler çoğu zaman arıza kaydı dahi açmamışlar sonradan öğrendim sinirlendim turknet e geçtim ilk gün güzeldi sonra vodafondan da kötü oldu ekteki resimde gördüğünüz hızlarda bağlanıyorum internete gerisini siz düşünün artık az önce turkcell superonline a başvurdum umarım bu sorunlar çözülücek çözülmez ise hiçbir ücret ödemeden ayrılabileceğimi söylediler kısaca ucuz etin yahnisi yavan olur beyler içlerinde en rezalet olanı turknetti
r2P9Qa.png

avelora32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet turknetten daha beter.
ikisi birbirinden beter özellikle ttnet altyapısını kullanan sağlayıcılar aynı porta aha çok kişiyi atıyor masraftan kaçmak için superonline sanırım kendi atıyormus porta ve daha az kişiye aynı portu veriyormus sanırım benim sorunumda bu ama çözen yok işte

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ikisi birbirinden beter özellikle ttnet altyapısını kullanan sağlayıcılar aynı porta aha çok kişiyi atıyor masraftan kaçmak için superonline sanırım kendi atıyormus porta ve daha az kişiye aynı portu veriyormus sanırım benim sorunumda bu ama çözen yok işte
ama turknet müşteri hizmetleri sorunu daha çabuk hallediyor.çözüm odaklı çalışıyor.oysa ttnet müşteri hizmetleri her biri ayrı havadan çalıyorlar.bende turknet kullandım ama ttnetde yaşadığım sorunlar kadar turknette yaşamamıştım.sadece kampanya bittiğinden tekrar tttnete geçmek zorunda kaldık.daha doğrusu kardeşımın hatasından dolayı

avelora32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama turknet müşteri hizmetleri sorunu daha çabuk hallediyor.çözüm odaklı çalışıyor.oysa ttnet müşteri hizmetleri her biri ayrı havadan çalıyorlar.bende turknet kullandım ama ttnetde yaşadığım sorunlar kadar turknette yaşamamıştım.sadece kampanya bittiğinden tekrar tttnete geçmek zorunda kaldık.daha doğrusu kardeşımın hatasından dolayı
açılan arıza kaydı bir saat sonra kapanıyor modem degıstır dedı değiştirdim teknik servis çağır dedi çağırdım sonrada tumbunları yaptığımı söylediğim halde sorun bizden kaynaklanmıyor diyip yüzüme telefon dahi kapattılar bumu ilgi alaka ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
açılan arıza kaydı bir saat sonra kapanıyor modem degıstır dedı değiştirdim teknik servis çağır dedi çağırdım sonrada tumbunları yaptığımı söylediğim halde sorun bizden kaynaklanmıyor diyip yüzüme telefon dahi kapattılar bumu ilgi alaka ?
ttnetde de çözülmeden kapanıyor.3-4 kez aynı şikayet kaydını oluşturduğum olmuştu
cuma günü oluşturulan şikayet kayıtlarına ancak pazartesi ekipler gelip bakıyorlar.sorsan 24 saat çalıştıklarını söylerler.yani cuma günü ıntertenın kesildiğinde iki gün boyunca internetsız kalıyorsun.ben bunu defalarca yaşadım.iki sene önce falan turknet kullanırken böyle sorunlar yaşadığımı hatırlamıyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
avelora32 tttnetin şu hız testime bir bakarmısın.sözde 16 megabite kadar.bunu defalarcaa bildirdim.binanın tesısatında sıkıntı var dedıler.gelen yetkili bakır kabloyla telefon kutusundan modeme direk seyyar olarak bağladı.bir ara yine 16 megabite kadar tekrar çıktı ve şuan yine birkaç aydır böyle.bu sorunu nasıl çözeceğim.turknette benzeer pakette hızım 17 megabıte kadar çıktığı oluyordu

Ekli dosyalar

• hıztesti.PNG
    hıztesti.PNG
    15.4 KB · Görüntüleme: 889

avelora32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnetde de çözülmeden kapanıyor.3-4 kez aynı şikayet kaydını oluşturduğum olmuştu
cuma günü oluşturulan şikayet kayıtlarına ancak pazartesi ekipler gelip bakıyorlar.sorsan 24 saat çalıştıklarını söylerler.yani cuma günü ıntertenın kesildiğinde iki gün boyunca internetsız kalıyorsun.ben bunu defalarca yaşadım.iki sene önce falan turknet kullanırken böyle sorunlar yaşadığımı hatırlamıyorum
avelora32 tttnetin şu hız testime bir bakarmısın.sözde 16 megabite kadar.bunu defalarcaa bildirdim.binanın tesısatında sıkıntı var dedıler.gelen yetkili bakır kabloyla telefon kutusundan modeme direk seyyar olarak bağladı.bir ara yine 16 megabite kadar tekrar çıktı ve şuan yine birkaç aydır böyle.bu sorunu nasıl çözeceğim.turknette benzeer pakette hızım 17 megabıte kadar çıktığı oluyordu
ben hiç 7 görmedim desem ? 5 e fitim suan gerisi umrumda değil superonline bakalım nasıl olacak

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sorun çok büyükse hatta nedeni de bilemiyorsa kaçmak için teli kapatırlar ki bir dominos pizacısı kadar olamazlar onlar sen kapatmadan kapatmıyor...
13'ü görmen yeter 16'ya kadar diyor derler zaten...

avelora32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan tekrar ttneti aradım güncelleme yaptılar 13 megabite kadar çıktı.ama hala 16 megabiti göremedi
ne diyeyim allah başka dert vermesin 16 megabit sözleşmen var 13 alıyorsun daha ne zaten 16 gelmez 16 megabit e kadar diyolar 16 veriyoruz demiyorlar. :)
sorun çok büyükse hatta nedeni de bilemiyorsa kaçmak için teli kapatırlar ki bir dominos pizacısı kadar olamazlar onlar sen kapatmadan kapatmıyor...
13'ü görmen yeter 16'ya kadar diyor derler zaten...
sorun basit tek porta onlarca kişiyi bağlamaları port kira vs. vermemek için e haliyle herkez aynı anda girince internet pert oluyor superonline daki arkadaş çok lgiliydi bizim portumuz ayrı dedi ayrıca dış hat kablosunuda yeniliyorlarmış ücretsiz kendi modemleri varmış bakalım ne olacak

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ne diyeyim allah başka dert vermesin 16 megabit sözleşmen var 13 alıyorsun daha ne zaten 16 gelmez 16 megabit e kadar diyolar 16 veriyoruz demiyorlar. :)

sorun basit tek porta onlarca kişiyi bağlamaları port kira vs. vermemek için e haliyle herkez aynı anda girince internet pert oluyor superonline daki arkadaş çok lgiliydi bizim portumuz ayrı dedi ayrıca dış hat kablosunuda yeniliyorlarmış ücretsiz kendi modemleri varmış bakalım ne olacak
superonlınede fiber hariç telekomu kullanıyor.bulunduğum yerde fiber olsa bize superonlıne kullanacağız

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
2015-10-17 22.13.43.jpg
2015-10-17 22.14.05.jpg
optikte bakır kablo yok sorun yok huawei hg253s router kıllık yaparsa o olur...
2017-06-11 22.25.50.jpg

Bahattin Fuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
an ayı ortasına kadar internet hizmetini maalesef bağlamaya gelmediler.Aynı gün aradığım farklı bir servis operatörü ise 48 saat sonra internet hizmetimi bağladı.
Şu an geçen ay imzaladığım sözleşmeyi öne sürerek vermedikleri hizmet için 90 Tl.tutarında faturlarını ödemem için Sms gönderdiler.
Haksızlığı asla onaylayamam.Fakat TurkNet yetkilileri vermedkleri hizmetin faturasını talep etmeyi kurumsal olmanın neresinde görüyor?
Turknet ile yapmak istediğim tüm iletişim taleplerime de olumlu cevap alamadığımı da ayrıca belirtmeliyim.
Yorum yazanlar arasında Turknet'den iyimser bahsedildiğini gördüm.Turknet yetkilileri bu olumlu yorumların artmasını önemsiyorlar ise tercih etme gafletinde bulunanları muhatap almayı düşünmeliler.Saygı ve selamlar.