TürkNet, Millenicom ve NetSpeed kullanıcıları gelebilir mi?

Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    15

theatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Unutmadığın için teşekkürler :) ben unutmuştum :D Eğer 1-2 hafta sonra sorun olursa veya olmazsa beni tekrar bilgilendirir misin?
Neredeyse 2 hafta oldu, unutup bir daha yazamamak ihtimaline karşın şimdi yazmış olayım, dedim. Bu süre içerisinde internette bir problem yaşamadım. :)

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
İyi. :) Senin adına sevindim. Bende fiber altyapı için Kablonet'e başvuru yapacağım. Eğer sıkıntı yaşarsam TürkNet'e başvuru yapacağım.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Hmm. Olabilir. :) Ama başvuru yapmak için hangi iletişim numarasını arayacağımızı bilmiyorum. Geçen haftalarda aradık ama müşteri hizmetlerine vs. bağlamadı, bir kaç soru soruldu sonra kapatıldı. Babam konuştu, tam olarak ne oldu ben de bilmiyorum.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Hmm. Olabilir. :) Ama başvuru yapmak için hangi iletişim numarasını arayacağımızı bilmiyorum. Geçen haftalarda aradık ama müşteri hizmetlerine vs. bağlamadı, bir kaç soru soruldu sonra kapatıldı. Babam konuştu, tam olarak ne oldu ben de bilmiyorum.
İnternet sitesindeki numara.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Bunları yaparken internetin gitmesi... :(
Screenshot_1.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 2 tane numara var. Hangisi? :)

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Tamam. Teşekkürler. :)

Peki hem TürkNet'te hem de Kablonet'te akşam saatlerinde internet kesintisi oluyor mu?

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968

Peki hem TürkNet'te hem de Kablonet'te akşam saatlerinde internet kesintisi oluyor mu?
Kablonette akşamları hız düşümü oluyor, türknette öyle bir problem yok.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Şunu da ekleyeyim, Kablonetin hızının düşmüş hali neredeyse Türknetin normal hızıyla aynı.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Şunu da ekleyeyim, Kablonetin hızının düşmüş hali neredeyse Türknetin normal hızıyla aynı.
Ne saçma bir cümle bu? ?? 100 megabitlik paket alıyorsun türknette örnek veriyorum ve kablonette akşam 25e düşerken türknette sabit. 25 megabit 100 megabitten daha mı iyi?

Ne saçma bir cümle bu? ?? 100 megabitlik paket alıyorsun türknette örnek veriyorum ve kablonette akşam 25e düşerken türknette sabit. 25 megabit 100 megabitten daha mı iyi?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029

35 lik paket?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Fiyat bazında karşılaştırma yaptım ben 35lik paketle karşılaştırırsan kablonette 85e 25 megabit veriyor. Türknette aynı fiyata 35 kendi alt yapısında yada fiberde olursan 100 megabit.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Fiyat bazında karşılaştırma yaptım ben 35lik paketle karşılaştırırsan kablonette 85e 25 megabit veriyor. Türknette aynı fiyata 35 kendi alt yapısında yada fiberde olursan 100 megabit.
Hâlâ konuşuyoruz ama Türknet Kablonet ile yarışabilecek düzeyde bir İSS değil zaten 75 mpbs de verse kopmalar hız düşüşleri oluyor.

theatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Kablonet'te taahhüt yapmak gerekiyor sanırım. Önce Türknet'e girip olmazsa istediğin zaman çıkıp Kablonet'e geçebiliyorsanız geçmeniz daha mantıklı gibi. Kolay gelsin.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Uzun zaman oldu, yazmayı unutmuşum. Başıma gelenleri anlatayım. Belirttiğiniz numaradan TürkNet'i aradık, müşteri hizmetlerine bağlanacağımızı söylüyordu. Bekledik bekledik bağlanmadı. Kaç kere aradık bilmiyorum. En son saat 23.15 gibi denemek için Türksat Kablo'yu arayalım dedik, gereken işlemleri yerine getirdik, operatöre bağlanacağımızı söyledi. Bağlandık. Fiber altyapı için başvuru yapmak istediğimizi vs. söyledik. Başvurumuzun oluşturulduğu bilgisini verdi bize operatör. 1-2 gün sonra tekrar arayıp bilgi alabileceğimizi söyledi. Yaklaşık 48 saat sonra tekrar aradık başvurumuzun durumunu öğrenmek için. Olumsuz sonuçlandığı söylendi. Neden olduğunu sorduğumuzda "Uygun görülmedi" cevabını aldık. Daha fazla soru sormadık, kapattık.
Sizce neden olumsuz cevap almış olabiliriz?
NOT: Binanın durumunu vs. öğrenmek için hiçbir ekip gönderilmedi.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Uzun zaman oldu, yazmayı unutmuşum. Başıma gelenleri anlatayım. Belirttiğiniz numaradan TürkNet'i aradık, müşteri hizmetlerine bağlanacağımızı söylüyordu. Bekledik bekledik bağlanmadı. Kaç kere aradık bilmiyorum. En son saat 23.15 gibi denemek için Türksat Kablo'yu arayalım dedik, gereken işlemleri yerine getirdik, operatöre bağlanacağımızı söyledi. Bağlandık. Fiber altyapı için başvuru yapmak istediğimizi vs. söyledik. Başvurumuzun oluşturulduğu bilgisini verdi bize operatör. 1-2 gün sonra tekrar arayıp bilgi alabileceğimizi söyledi. Yaklaşık 48 saat sonra tekrar aradık başvurumuzun durumunu öğrenmek için. Olumsuz sonuçlandığı söylendi. Neden olduğunu sorduğumuzda "Uygun görülmedi" cevabını aldık. Daha fazla soru sormadık, kapattık.
Sizce neden olumsuz cevap almış olabiliriz?
NOT: Binanın durumunu vs. öğrenmek için hiçbir ekip gönderilmedi.
Talep yoktur belki de apartmanda tek kişi için getirmek istememiş olabilirler.
Fiber vardı sizde galiba.
Superonline ı da bir arayın.
Onda da yoksa son çare türknet.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Tamam. Onu da ararız. İnşallah olumlu sonuç döner. :)
Dua edin. :D
Kablonet olsa iyi olurdu açıkçası.
Sağlık olsun diyelim.
Umarım superonline vardır.
Hatta kendin de arayabilirsin.
Sadece altapı sorgularlar varsa akşam aileden biriyle başvurursun.