Türknet ile ilgili sorularım

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Herkese selam türknet ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum türknete başvururken bizden kredi kartı bilgilerimizi istiyor kredi kartı kullanmıyoruz ininal kart kullansak veya banka kartı olurmu birde türknet in faturalarını bazı bankaların atm lerinden kartsız şekilde ödeme yöntemi yapılıyormu bunu merak ediyorum yardım edenlere teşekkürler

asdas127816

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Kart bilgilerini daha sonra otomatik ödeme yapmak için istiyor. Kart bilgilerinizi vermek istemiyorsanız türknet müşteri hizmetlerini arayıp sözlü olarak başvuru yapabilirsiniz.

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Kart bilgilerini daha sonra otomatik ödeme yapmak için istiyor. Kart bilgilerinizi vermek istemiyorsanız türknet müşteri hizmetlerini arayıp sözlü olarak başvuru yapabilirsiniz.
Teşekkürler bu arada ininal ile daha sonra ödeyebilirim deme

ugs67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kredi kartı bilgilerinizi vermeyebilirsiniz. Bankamatikleri bilmiyorum fakat internet bankacılığı ile Türknet faturası ödeniyor. Ayrıca kendi internet sitesi veya mobil uygulaması ile ödeme yapabilirsiniz.

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Kredi kartı bilgilerinizi vermeyebilirsiniz. Bankamatikleri bilmiyorum fakat internet bankacılığı ile Türknet faturası ödeniyor. Ayrıca kendi internet sitesi veya mobil uygulaması ile ödeme yapabilirsiniz.
Bu arada 1 yıl önce turk telekom interneti kullanıyorduk yani evimizde internet kablosu var şimdi ben turknete başvursam benim evime ekipler kuruluma gelmeden ben kullanıcı adı ve şifremi modeme girerek interneti kurabilirmiyim

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu arada 1 yıl önce turk telekom interneti kullanıyorduk yani evimizde internet kablosu var şimdi ben turknete başvursam benim evime ekipler kuruluma gelmeden ben kullanıcı adı ve şifremi modeme girerek interneti kurabilirmiyim
Evet, arkadaşların söylediği gibi kredi kartınızı verme zorunluluğunuz yok. Ödeme konusu da uygulamalarından ya da sitelerinden normal telefon faturası öder gibi ödeniyor.
Türknet'e başvurursunuz belgeleriniz ulaşıp onaylandıktan sonra size kullanıcı adı şifre verirler. Kurulumu kendiniz yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Ben de kullanıyorum ve sizin söylediğiniz gibi kendim yaptım, ekip gelmesine gerek yok bağlantılarınız varsa.

Ayrıca ben de türknet kullanıyorum. Başvururken referans kodu olarak aşağıda verdiğim kodu verirseniz ikimiz de 1 ay ücretsiz internet kullanıyoruz. Üye olduktan sonra size verilecek referans koduyla siz de bu şekilde ücretsiz kullanım hakları elde edebilirsiniz. Referans kodum bu, kullanmak isterseniz.

RPA70SC15FBJ

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Evet, arkadaşların söylediği gibi kredi kartınızı verme zorunluluğunuz yok. Ödeme konusu da uygulamalarından ya da sitelerinden normal telefon faturası öder gibi ödeniyor.
Türknet'e başvurursunuz belgeleriniz ulaşıp onaylandıktan sonra size kullanıcı adı şifre verirler. Kurulumu kendiniz yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Ben de kullanıyorum ve sizin söylediğiniz gibi kendim yaptım, ekip gelmesine gerek yok bağlantılarınız varsa.

Ayrıca ben de türknet kullanıyorum. Başvururken referans kodu olarak aşağıda verdiğim kodu verirseniz ikimiz de 1 ay ücretsiz internet kullanıyoruz. Üye olduktan sonra size verilecek referans koduyla siz de bu şekilde ücretsiz kullanım hakları elde edebilirsiniz. Referans kodum bu, kullanmak isterseniz.

RPA70SC15FBJ
Ekipler kaç güne geldi bu arada yardımın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon ekip değil kullanıcı adı ve şifre

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon ekip değil kullanıcı adı ve şifre
Kullanıcı adı ve şifreniz belgeleriniz Türknet'e ulaşıp onaylandıktan hemen sonra mail adresinize ve sms olarak atılıyor, onun için bekletmiyorlar.
Rica ederim.

asdas127816

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Ben turknet e 3hafta önce başvuru yaptım. Tam 1 hafta sonra bana kullanıcı adı ve şifre geldi. Modem kurulumunu yapıp internet e bağlandım şöyle bir sorun vardı: benim altyapım 79mnps destekliyor ama türknet in bana verdiği hız 8mbps 0.77de upload şaka gibi ;) modemim keenetic extra dsl modemdede bir sıkıntı yok. Destek talebi açtım derdimi anlattım bana "telefon aktivasyonunuz tamamlanmadığı için VDSL hizmet veremiyoruz, aktivasyon tamamlandıktan sonra başvurun" dendi. 4 gun önce telefon aktivasyonun tamamlandı. 1 haftadır destek talebime cevap vermiyorlar. Donanım haberden ve Twitter dan yazdım. Donanım haber deki dönüş yaptı arkadaşlarıma önceliğinizi ilettim diye. Şuan bekliyorum. İnternet erisimim açıldıktan sonra ki 17. Gün bugün. VDSL e bir türlü geçiremediler. 17 gündür 8mbps ile idare etmeye çalışıyorum.