- Reaksiyon puanı
- 16,127
böyle dedim diye aktroll ilan etti grezimonk...Mecazi anlamda dediğimi sen de biliyorsun konfik. Yoksa gerçekten adam ölecek diyemem haşa. Tövbe.
böyle dedim diye aktroll ilan etti grezimonk...Mecazi anlamda dediğimi sen de biliyorsun konfik. Yoksa gerçekten adam ölecek diyemem haşa. Tövbe.
Nerelerde? Özledik..böyle dedim diye aktroll ilan etti grezimonk...
uçan ayı oldu.Nerelerde? Özledik..
Gelsin tekrar ip adresi değişeli çok oldu. Multi çıkmaz.uçan ayı oldu.
artık gelemez.Gelsin tekrar ip adresi değişeli çok oldu. Multi çıkmaz.
Hayırdır niye?artık gelemez.
süresiz banlı multiden.Hayırdır niye?
Tamam gelsin işte tekrar açsın hesap. 10 tane var sanki 11. açsa ne olur?süresiz banlı multiden.
gelmez ki gıcık kaptı dh'da takılıyor şeyden de banlı...Tamam gelsin işte tekrar açsın hesap. 10 tane var sanki 11. açsa ne olur?
Olsun ben onu ikna edicem.gelmez ki gıcık kaptı dh'da takılıyor şeyden de banlı...
Evet, belki biraz istisnai kabul edilebilir; Ama... Sebebini tahmin edebileceğini umarım. Sermayesi de, kendisi de "Kippa"lıların emrinde olanlar için aslında Arap sermayesi falan da dememek lazım. Babaları onlara parayı nasıl kullanacaklarını öğretiyor. Öğretiyor çünkü o kirli sermaye'nin çok büyük bölümü Siyonizm'in ihyası için kullanılıyor.BAE'yi bu söylemin dışında tutmak lazım.
Dost var,
Düşman var,
Dost gibi görünüp sırtından DEFALARCA bıçaklayan var...
Katar kesinlikle babasının hayrına bize "yardım" ediyor.
Araplardan hayır gelecek olsa her fırsatta bizi satmazlardı.
80 milyonluk ülkenin medet umduğu ülkeye bak.350 bin Nufuslu Katar gibi ülkelere kin kusmaya yetiyor sanki
80 milyonluk ülkenin medet umduğu ülkeye bak.
Mesela BAE şeyhinin İsrail Başbakanı BİBİ ile İbranice konuşma videosu vardı. 1 ay evvel filan ilişkileri normalleştirdikleri sırada. Bayağı da iyi konuşuyor İbranice'yi...Evet, belki biraz istisnai kabul edilebilir; Ama... Sebebini tahmin edebileceğini umarım. Sermayesi de, kendisi de "Kippa"lıların emrinde olanlar için aslında Arap sermayesi falan da dememek lazım. Babaları onlara parayı nasıl kullanacaklarını öğretiyor. Öğretiyor çünkü o kirli sermaye'nin çok büyük bölümü Siyonizm'in ihyası için kullanılıyor.
Aha. multi derken multi account mu ?süresiz banlı multiden.
no return...Mesela BAE şeyhinin İsrail Başbakanı BİBİ ile İbranice konuşma videosu vardı. 1 ay evvel filan ilişkileri normalleştirdikleri sırada. Bayağı da iyi konuşuyor İbranice'yi...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aha. multi derken multi account mu ?