Türkiye'nin En Büyük Güvenli Sürüş Merkezi

Bu konuyu okuyanlar

sercanbulut

Öğrenci
Katılım
30 Mart 2016
Mesajlar
14
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
35
Motosiklet kullanıcıları için gerekli olan tüm teorik ve pratik bilgilerin Honda Eğitim Sistemi doğrultusunda aktarıldığı adrestir. Bu eğitim temel olarak motosiklete uzun yıllar nasıl keyifle ve güvenle bineceğiniz konusunda olmazsa olmaz bilgileri Honda güvencesiyle verir.

Sahip olduğu bilgi ve deneyimle, 40 yılda 6.000.000'dan fazla sayıda kişiye güvenli sürüş eğitimi sağlayan Honda, dünya çapında 18 ülkede 33 merkezde, sürüş eğitimi alanındaki faaliyetini sürdürmektedir.

Türkiye´de ise 2005 yılının Nisan ayında faaliyete geçen Motosiklet Eğitim Merkezi, Aralık ayının başına kadar sürdürmüş olduğu eğitimlerin tümünü gösterilen yoğun ilgi sonucu tam kapasite olarak gerçekleştirmiştir. 2006 yılında eğitim pistinin yüzölçümü 2800m2´den 4480m2´ye büyütülmüş ve kapasite artırılarak daha fazla kişiye eğitim vermek amaçlanmıştır . Ayrıca etrafında güvenlik alanı oluşturulmuş ve gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır.

Konusunda uzmanlaşmış eğitmenleri ile 4 farklı seviyede eğitim vermeye başlayan merkezimiz, 2006 yılında ilk kez yolculu sürüş eğitimini programına dahil etmiştir.

Kayıt ve bilgi: Honda Motosiklet Eğitim Merkezi
 

sinan478

Öğrenci
Katılım
9 Şubat 2016
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Honda güvenli sürüş merkezi herkesin mutlaka uğraması gereken bir yer. Hem alan çok büyük hem de Honda kullanma fırsatınız oluyor. :)
 
Üst