Türkiyenin 100.yıl Senaryosu!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kurtlar vadisinin fragmanı olan bu video daha önce çoğu kez yayınlanmıştı ve çok dikkat çekmişti. Biraz oynadım videoyla ve İngilizceye çevirdim.
Maksat yabancılar da izlesin ve anlasın :P

[video=youtube;Sza5uFS3N7Q]http://www.youtube.com/watch?v=Sza5uFS3N7Q[/video]

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Eline saglık çok hoşuma bizim senaryomuz :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bizim senaryomuz neydi öyle ya :D :D

Gülme sırası bizede gelecek elbet hadi hayırlısı.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Hayal gücü güzel, beğendim.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Rüyalar.swf diye bişey vardı sanki :)

Neyse Las Vegas' ı alırsak ben varım.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Las Vegas varsa ben de varım aga :)

Avrupa'nın senaryosu çok saçma olmuş, Pontus ne ya :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Las Vegas varsa ben de varım aga :)

Avrupa'nın senaryosu çok saçma olmuş, Pontus ne ya :)

Pontus işi çok komik geldi bana da :D

Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt varken, karadeniz biraz zor pontus olur.

Bizim video hayal de, bu avrupanın planı hepten deli saçması olmuş :D

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Pontus işi çok komik geldi bana da :D

Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt varken, karadeniz biraz zor pontus olur.

Bizim video hayal de, bu avrupanın planı hepten deli saçması olmuş :D

Hocam, Artvin'i de Ermenistan'a vermişler. Pontus'u görünce dikkat etmemişim :)
Ülkemin her şehrinde vatan için canını verecek,hatta bin kere verecek insanlar var,
Ama benim tanıdığım Artvin'liler şehri yerin dibine gömer yine de vermez :) (mecazi değil )
Valla Amerika,Avrupa, İsrail bu senaryoların gerçekleşeceğine inanıyor,ihtimal veriyorlarsa doktora bi' görünsünler bi' zahmet.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Amerikalıların uzaylı senaryosu gibi olmuş sonu :D

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Türkler 2 kez dünyaya hükmedeceklerdir. (Hadis-i Şerif) 1.Cisi oldu 2.cisi nezaman kim bilir. ama 2023 en mantıklısı. Çoğu fikir kuruluşlarıda Türklerin dünyaya yakın bir zamanda hükmedeceğini yazıyor.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Türkler 2 kez dünyaya hükmedeceklerdir. (Hadis-i Şerif) 1.Cisi oldu 2.cisi nezaman kim bilir. ama 2023 en mantıklısı. Çoğu fikir kuruluşlarıda Türklerin dünyaya yakın bir zamanda hükmedeceğini yazıyor.

Hadislerin neredeyse tamamı Peygamber Efendimiz öldükten sonra ortaya çıkmıştır. Yani pek itibar etmeyiniz.
10 yıl içinde dünyaya hükmetmek için ne ekonomi var ne de silah var.

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hadislerin neredeyse tamamı Peygamber Efendimiz öldükten sonra ortaya çıkmıştır. Yani pek itibar etmeyiniz.
10 yıl içinde dünyaya hükmetmek için ne ekonomi var ne de silah var.

Bir Amerikan kuruluşu mu neydi 2047 diyordu.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Şunu mu anlıyoruz; 2023'te dünyayı istila edip kan gölüne çevireceğiz? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
He yecuc ile mecuc biziz. Kiyameti getircez. tovbe tovbe. Yazdiklarimizi okuyun

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bir Amerikan kuruluşu mu neydi 2047 diyordu.
Hocam, neye göre öyle bir tarih belirlemişler,hangi kriterlere bakmışlarda Türkler,Türkiye 2047 yılında dünyaya hükmedecekler demişler bilemediğim için bir şey söylemem pek mantıklı olmaz.

Fakat artık ne orta çağdayız kılıçla, kalkanla, bilekle hükmedebiliriz,nede yeni çağdayız topla tüfekle.
Artık devir para devri.
Ekonomin ne kadar iyiyse o kadar güçlüsün.
2047-2050 'ye kadar inşAllah şuan dünyayı yönetenler kadar güçlü ekonomimiz,silahlarımız olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şunu mu anlıyoruz; 2023'te dünyayı istila edip kan gölüne çevireceğiz? :)

Valla hocam biz de kan meraklısı değiliz ama, ne Amerika duruyor ne İsrail ne de Avrupa. :)
Baksanıza haritalara :)
Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı bitmedi bu haritalar. Biz de bi' harita yapalım da kessinler seslerini :)

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam, neye göre öyle bir tarih belirlemişler,hangi kriterlere bakmışlarda Türkler,Türkiye 2047 yılında dünyaya hükmedecekler demişler bilemediğim için bir şey söylemem pek mantıklı olmaz.

Fakat artık ne orta çağdayız kılıçla, kalkanla, bilekle hükmedebiliriz,nede yeni çağdayız topla tüfekle.
Artık devir para devri.
Ekonomin ne kadar iyiyse o kadar güçlüsün.
2047-2050 'ye kadar inşAllah şuan dünyayı yönetenler kadar güçlü ekonomimiz,silahlarımız olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla hocam biz de kan meraklısı değiliz ama, ne Amerika duruyor ne İsrail ne de Avrupa. :)
Baksanıza haritalara :)
Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı bitmedi bu haritalar. Biz de bi' harita yapalım da kessinler seslerini :)

Bir Haberde okumuştum biara onu bulmaya çalıştım şimdi ama bulamadım. Google 'a Kahin Türk 2047 yazınca çıkıyor. Bir düşünce kuruluşumu yoksa söylediklerinin çoğu gerçekleşen bir kahin mi ne demişti yanlış söylemeyim. Hatırladığıma göre. Bence doğru olup olmamasından çok bizi motive etmesi önemli.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Video tabi ki abartı ancak uzun vade de dünyanın hepsi bizim olmasa dabüyük çoğunluğu Müslüman olacaktır Türk olmasa bile. ha biz görür müyüz, görmeden ölür müyüz Allah bilir.

Yabancı strateji uzmanlarının da ortak noktası şu: yeni süper güçler ortaya çıkacak en kuvvet ihtimal ile bunlar: Çin, Türkiye, Polonya v.s. olacak. Polonya ne alaka dersin duyunca ama bunu diyende CIA'in gölge adamı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
10 sene kalmış 100. yıla. Gidişat aksi istikameti gösteriyor.

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Emeğine sağlık son gülü güzel atmışsın kardeşim.

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafa hala toprakta kalmış,abicim bizim topraklarımız sınırlarımız herşey için yeterli ve elverişli...Diyelim ki bu senaryo oldu bütün dünya toprakları bizim,e sonra...Bırakalım bu hayal bile değil saçmalıklarıda,üretelim!Bizden yüzölçümü olarak küçük devletler,dünya da söz sahibi.Çünkü ciddiler,üretiyorlar,tüketen toplumlar onlara mecbur,bu kadar basit.Adamların bizim toprakları sürekli pay etmeğe çalışmalarının sebebide açıktır.Tamamen ekonomik sebepler,birkere medeniyetin yetiştiği,palazlandığı topraklar,ikincisi doğa harikalarının olduğu yerler,ve en önemliside yeraltı ve yerüstü kaynakları bakımından çok bereketli topraklar.
Sonuç olarak Atatürk'ün de dediği gibi bize tek gereken çalışmaktır.Elin hizmetçisi ve tüketicisi olmak yerine üreten,kendine güveni tam olan ve insan odaklı "birey"lerden oluşan bir toplum olmamız gerekiyor.Bunu istemeyenler tabiki olacak,ama yılmak yok!İnsan olmak sadece insan ana babadan doğmak ile olmaz.İnsan olmak özel çaba gerektirir.Bu dünya ve öte dünya için insan olmak şart,yüce kitabımızda bize insan olmanın yolları gösterilmiştir,yalnız biraz çaba gerek,başkada yol yoktur.
Saygılar...