Türkiye'de Kara Cuma İndirimi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Elin gavuru kara cuma yok mübarek krismus diye damping yapar bizde bayram oldu mu her şeye zam gelir :)

Reaksiyon puanı
10,315
haberde imzası olan Ömrüm Tolga ÇOLAK, Cuma günü müslümanlar için kutsaldır güzel kardeşim. Batılılar İslâm'ın kutsallarına "KARA" diyebilir, kötüleyebilir, hakaret edebilir... sonuçta batılıdır, gayri müslimdir. İslâma olan kinleri, garezleri sebebiyle bunu anlayabiliriz... De, sizi anlayamıyorum ama... Onların bu karalamasına, hakaretine ortak olmak, müslüman mahallesinde salyangoz satmak size hiç yakışmadı. müteessirim doğrusu.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
haberde imzası olan Ömrüm Tolga ÇOLAK, Cuma günü müslümanlar için kutsaldır güzel kardeşim. Batılılar İslâm'ın kutsallarına "KARA" diyebilir, kötüleyebilir, hakaret edebilir... sonuçta batılıdır, gayri müslimdir. İslâma olan kinleri, garezleri sebebiyle bunu anlayabiliriz... De, sizi anlayamıyorum ama... Onların bu karalamasına, hakaretine ortak olmak, müslüman mahallesinde salyangoz satmak size hiç yakışmadı. müteessirim doğrusu.

Ne desin haberde. Mübarek cuma günü diye indirim yaptılar mı desin. Apple ne için indirim yaptıysa haberde de o yazılmalı.

Reaksiyon puanı
10,315
Ne desin haberde. Mübarek cuma günü diye indirim yaptılar mı desin. Apple ne için indirim yaptıysa haberde de o yazılmalı.

kardeş, mesele şu: diyelim senin düşmanın, senin kişilik ve şahsiyetini aşağılayan bir sıfat ile ismini yanyana getirip bir kampanya düzenlese ve sevdiğin bir dostun da bunu haberleştirip ismini onun tavsif ettiği şekliyle yazıverse, aleme duyuruverse o arkadaşına kırılmaz mısın, darılmaz mısın, bunu doğru mu bulursun yani?

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Cuma günü bizim mübarek günümüz diye düşünüp girersek çok kafa yorarız, ben hiç öyle düşünmedim valla alırken.

Reaksiyon puanı
16,128
bu kara cuma bizi bozar bizim cumalarımız ak aydınlık.