Türkiye’de Insanların Virüs Konusunda Titiz Olduğunu Düşünüyor Musunuz? Anket

Türkiye coronavirüs konusunda dikkatli ve titiz mi?

• Son derece dikkatli kurallara uyuyor

Kullanılan: 1 3.4%
  • Yeterince dikkatli kurallara uyuyor

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kurallara dikkat ediyor

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kurallara dikkat etmiyor

Kullanılan: 3 10.3%
  • Kurallara yeteri kadar dikkat etmiyor

Kullanılan: 7 24.1%
  • Son derece dikkatsiz

Kullanılan: 5 17.2%
  • Kural mı? Oda ne?

Kullanılan: 13 44.8%

• Kullanılan toplam oy
    29

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Sizce Türkiye coronavirüs konusunda dikkatli mi?

ben kural tanıdığını düşünmüyorum, herkes misafirliğe gidiyor öpüyor koklaşıyor çok fazla kişi bir arada toplanıyor.

bence dünyada dikkat etmeyen ülkeler arasında başı çekeriz Afrika nın bile daha dikkatli olduğunu düşünüyorum bu konuda.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Maalesef insanımız hiç bir şeye dikkat etmiyor o yüzden bu durumdayız, insan sağlığını nasıl düşünmez bilmiyorum gerçekten. Virüs taşıyanlar bile sokakta bir tarafını sallaya sallaya gezebiliyor. Böylelerine yaptırım olmalı. İnsan sağlığını tehlikeye atmaktan.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

ben kural tanıdığını düşünmüyorum, herkes misafirliğe gidiyor öpüyor koklaşıyor çok fazla kişi bir arada toplanıyor.

bence dünyada dikkat etmeyen ülkeler arasında başı çekeriz Afrika nın bile daha dikkatli olduğunu düşünüyorum bu konuda.
Kural mı? Oda ne?

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Ben Doğu'da yaşıyorum.Pandemi başladığından beri bu küçük şehrimde herkes son derece kurallara uyuyordu.Şimdi ise kuralları uymamak 1 yılımızı aldı diyebiliriz.Şimdi herkes dışarıda.Çünkü artık bıktılar.Evde1 ay durursun...2 ay durursun1yıl,12 ay bu memlekete için çok zor bir şeykurallara hemen hemen uyuldu lakin diğer illerdeki ilerizekalılar uymadığı için Şehrimizde neredeyse yok olacak olan bu k*hpe virüs şimdi azdı.Yarın öbür gün hesap gününde o ilerizekalılara soracağım.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185

Röpörtajlar da milletin dışarıda olmasına stem edenler yine millet. Çok çelişkili dimi?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Kamera karşısına çıkarsan hepsi dört dörtlük varya maske çift maske :D, mesafe , temizlik,
Reelde hiçbiri yok

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Duyar kasmak gibi olmaz ama Türkiye insanları kaliteli yaşıyor mu?
Bu hastalığın temizlik ve titiz olmakla bir alakası yok.

Misal ben. Son derece titiz bir insanımdır ve evden hiç çıkmama rağmen, korona oldum.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Titiz ve dikkatli olduklarını düşünmüyorum. Birisi arkadaş grubuyla 5-6 kişi etrafta birlikte geziyor maskeleri olmuyor. 30-40 yaş arası misafirliğe komşuya gidiyor. Birisi nefes alamıyorum diye maske çıkarıyor. Korona olunca rahat nefes alabiliceğinizi mi düşünüyorsunuz? Nenem koronadan vefat etti. Arkadaşımın annesi koronayken doğum yaptı kalbi durdu. Ama doktorlar sayesinde şu an yaşıyor. Bu insanları biliçlendirmek için ne yapmak gerekiyor anlamıyorum.