Bu konuyu okuyanlar

Little Cat

Profesör
Katılım
28 Haz 2020
Mesajlar
4,899
Reaksiyon puanı
10,332
Puanları
113
Yaş
27
Türkiye’de kırmızı et tüketimi %30 düştü. Makarna tüketimi ise %25 oranında arttı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

OzkanK.

Dekan
Katılım
3 Eyl 2019
Mesajlar
8,327
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
113
Bu konu hakkında düşüncem Et tüketimi yüzde 30 düşerken makarna tüketimi yüzde 25 artıyorsa aradaki yüzde 5 lik fark ne oluyor?

Bu haberin kaynağı nedir acaba ? ( Ekonomi iyi olmadımı zaten et tüketimi illaha düşmüştürde böyle afaki rakamlarla değil bir haber link verseydiniz keşke. )

Şöyle Linki ben koyayım. Yıllık kişi başı kırmızı et tüketimi 2019'da 8.6 kilo iken 2020’de 7 kiloya düşmüş. ( Bu düşüşü dolaylı yoldan bu yıl milyonlarca Turisttin gelmemesine ve yüzde 20 lik et fiyatlarında ki artışa bağlamışlar. )
 

Little Cat

Profesör
Katılım
28 Haz 2020
Mesajlar
4,899
Reaksiyon puanı
10,332
Puanları
113
Yaş
27
Bu konu hakkında düşüncem Et tüketimi yüzde 30 düşerken makarna tüketimi yüzde 25 artıyorsa aradaki yüzde 5 lik fark ne oluyor?

Bu haberin kaynağı nedir acaba ? ( Ekonomi iyi olmadımı zaten et tüketimi illaha düşmüştürde böyle afaki rakamlarla değil bir haber link verseydiniz keşke. )

Şöyle Linki ben koyayım. Yıllık kişi başı kırmızı et tüketimi 2019'da 8.6 kilo iken 2020’de 7 kiloya düşmüş. ( Bu düşüşü dolaylı yoldan bu yıl milyonlarca Turisttin gelmemesine ve yüzde 20 lik et fiyatlarında ki artışa bağlamışlar. )
Kaynak mahluklar. Oradan okudum
 

Son mesajlar

Üst