MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
Türkiyede olan bulut oyun sistemleri hangisi? İçinde pubg veya gta 5 olmalı ama
gta 5 yok yanlış bilgi vermeyelimnvdia geforce now ile oynarsın
Şu an kullanıyorum zaten de özellikle pubg veya gta 5 olması gerektiğini belirttim :/nvdia geforce now ile oynarsın
Bf5 yok, zaten geforce now kullandığımı yazmıştım bunları biliyorum yaniCyberpunk 2077 var pupg yerinede fortnite var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer gerçekbi silahlı aksiyon oyunu istersen battlefield 5 var
CS:GO da var
14. Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir.Cyberpunk 2077 var pupg yerinede fortnite var
Eğer gerçekbi silahlı aksiyon oyunu istersen battlefield 5 var
CS:GO da var
14. Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir.
Battlefield 5 yokEkli dosyayı görüntüle 161451
bence sen yanlış bilgi veriyosun dediğim oyunların hepsi ge force now da var bakabilirsin
Hem de geforce now kullandığımı yazdım pubg yerine fortnite var demek gereksiz bilgi bence :dEkli dosyayı görüntüle 161451
bence sen yanlış bilgi veriyosun dediğim oyunların hepsi ge force now da var bakabilirsin
Forum kuralı belirtmek yanlış bilgi vermek değildir.Ekli dosyayı görüntüle 161451
Csgo fortnite bf5 yazmışsın zaten o kadar oyun dediğin 3 oyun oluyor. Bf5 yok zaten az önce baktımnvdia sitesinde gördüm vardı ea gamesle anlaşmasıda var
o kadar oyundan sadece battlefieldemi takıldın