türkiye UEFA'da birinci olabilir mi?

türkiye UEFA G gurbunda sence kaçıncı olacak?

• 1.

Kullanılan: 7 50.0%
  • 2.

Kullanılan: 4 28.6%
  • 3.

Kullanılan: 2 14.3%
  • 4.

Kullanılan: 1 7.1%
  • 5.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Reaksiyon puanı
277
selamlar millet akşam bir konu atmıştım norveç vs türkiye diye en büyük rakibimiz olan norveç 3-0 yıkıldı şahsen ben zorlarsak birinci olabileceğimizi düşünüyorum normalde futbolu izlememde anlamamda saçmada gelir ama iş milli olunca durumlar değişiyor tabi ister istemez :D ankete katılanlar için teşekkürler

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Şenol hocamıza ve topçulara güveniyorum. 1. olacağımızı düşünüyorum.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
selamlar millet akşam bir konu atmıştım norveç vs türkiye diye en büyük rakibimiz olan norveç 3-0 yıkıldı şahsen ben zorlarsak birinci olabileceğimizi düşünüyorum normalde futbolu izlememde anlamamda saçmada gelir ama iş milli olunca durumlar değişiyor tabi ister istemez :D ankete katılanlar için teşekkürler
Neden olmasın

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Bugün norveçi yendik fakat başka bir güçlü rakibimiz daha var. Türkiye gruptan 1. Çıkacak fakat finale oynayabileceğini düşünmüyorum. 2 maçıda kazanmamızın bir kaç sebebi var. Birincisi defansımız( çağlar en büyük ismi ), ikincisi ise hollanda maçında kalecinin fazla kötü olması, norveç maçı benide şaşırttı fakat norveç ile 10 maç yapsak sadece 1 ini kazanırız gibi bir his yokda değil içimde. Gruptan 1. Ayrılırız fakat ilerisi, geleceği, ötesi yok benim görüşüm.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Teknik direktörümüzün formda olması ve rakipleri iyi analiz etmesi bize iki maçta 6 puan kazandırdı.Şenol hoca dışında başka bir teknik direktör olsa bu puanları toplayamazdık.Ben Milli takımdan umutluyum.