Türkiye Teması

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
24wuatd.jpg

Türkiye Teması ( Hiç bir programa gerek yok) - 3 Mb

70khaf.png
Gerçekten Müthiş Bir Tema.İndirdiğiniz dosyanın İçinde Temaya özel Olarak Duvar Kağıdı,Saat ve Logo Bulunmaktadır.
Hiçbir Programa İhtiyaç Yoktur.İndirip Sadece Temanın Üstüne Tıklayıp Uygula Dedikten sonra İşlem Bitiyor.

DOWNLOAD

XP İÇİNDİR. DENENMİŞTİR

Memo-se teşekkürler..

RESİMLİ ANLATIM - NASIL YAPILIR?

Öncelikle indirdiğimiz dosyayı C:\WINDOWS\Resources\Themes klosörüne RAR dan açılmış şekilde kopyalayın.

2wm057o.jpg

Bilgisayara masaüstünde sağa tıklayıp özellileri açın. Burada GÖRÜNÜM seçeneğindeki pencere ve düğmelerden TukVista temasını seçiniz ve uygulayınız.

wol_error.gif
Click this bar to view the full image.
302b5l3.gif

Daha sonra duvar kağıdını yüklemek için MASAÜSTÜ seçeneğini seçiniz. Burada istediğimiz duvar kağıdı olmadığı için GÖZAT seçeneğinden seçim yapacağız.

351ivzk.gif

gözat seçeneğini tıkladıktan sonra C:\WINDOWS\Resources\Themes klasöründeki Turkvistathemes klasörünü açalım duvar kağıtları bölümünü bulalım.

28bs800.gif

Son olarak buradaki duvar kağıtlarından herhangi birini seçelim. İllaki bunları seçmek zorunda değilsiniz farklı, hoşunuza giden bir duvar kağıdıdda yükleyebilirsiniz.

2rc2vkz.gif

UMARIM FAYDALI OLMUŞTUR..

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Haydi baslikta belirtmedin bari mesajda yazsaydin,
Sadece Vista icindir diye :cool:
Bu arada cok guzel duruyor yalan degil :mrgreen:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir ara bunu kullanıyordum senin gözlerin hiç ağrımıyor mu demişlerdi bana. :D

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Vista için değil arakadalar xp içindir, denenmiştir. Yazmamışım kusura bakmayın.

Parlaklık içinde görünüm ayarları var herkes monitoründen ayarlar sanırım

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bi aralar çok meraklıydım böyle tema, simge, ses derken rengarenk bir pc kullanırdım. Şimdi çalışsın yeter diyorum... Ama güzel temaymış. Emeğinize sağlık..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
GHNCKR bak aynen hatta öyle şeyler yapıyordum ki komşu diyordu lan sen ne zaman vista yükledin buna:DHalbuki xp teması yüklemiştim açılıştan regeditten simgeler seslere kadar performansı hariç herşeyi vistaydı birde yanına sidebar koymuştum tam olmuştu.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yerli malı ,yurdun malı, her Türk bunu kullanmalı:)