Türkiye Şehitlerine Ağlıyor!

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi Kocatepe Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin yaptığı baskın sonucu şehit olan erlerden İlhan Sağlam'ın, terhisine 4.5 ay kaldığı öğrenildi. Sağlam'ın şehit olduğu haberi, yakınları tarafından uzun süres İsrafil ve Nispet Sağlam çiftinden gizlendi.
PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda İlhan Sağlam'ın şehit olduğu haberi, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu. Acı haberle yıkılan ailenin yakınları uzun bir süre bu haberi anne ve babasından gizledi. Elektrikçilik yapan, bekar İlhan Sağlam'la en son dün gece telefonla görüştüğünü belirten ağabeyi Mustafa Sağlam, “İlhan, ‘Sizleri çok özledim. İzmir'i çok özledim. Bir an önce askerliğim bitsin de geleyim’ dedi'' diye konuştuklarını anlattı.
İsrafil ve Nispet Sağlam çiftinin beş çocuğundan en küçüğü olan 21 yaşındaki İlhan Sağlam'ın, ilkokul mezunu olduğu, askerden geldikten sonra kendisine ait bir elektrikçi dükkanı açmak istediği vurgulandı. Terhisine 4.5 ay kaldığı öğrenilen Sağlam'ın ölüm haberi anne ve babasından uzun süre gizlendi.

KOMUTANLAR EVE GELİNCE AİLEYE SÖYLEDİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakup Karaca ve Kemalpaşa Garnizon Komutanı Binbaşı Yahya Kazık da şehit askerin evine gelerek, ailenin acısına ortak oldu.
Kardeşi İlhan Sağlam'ın şehit olduğunu babasından gizleyen ağabeyi Şahin Sağlam, “Komutanlar evin önüne gelince artık daha fazla saklayamadım. Kız kardeşim Lale yeni doğum yaptı kendisinden hala saklıyoruz, bu acıya nasıl dayanırız, bilemiyorum'' dedi.
Aileye çocuklarının şehit olduğu haberi verilirken, bir sağlık ekibi de evde hazır bulunduruldu.

RÜYASINDA GÖRDÜ

Şehit er İlhan Sağlam'ın annesi Kısmet Sağlam, bir gece önce rüyasında köpeklerin güvercinlere saldırdığını belirterek, "güvercinleri kurtarmak için eline aldığını, köpeklere taş attığını, ancak taş attıkça köpeklerin daha çok saldırdığını, güvercinleri kurtaramadığını" söyledi.
Şehit askerin ağabeyi Şahin Sağlam (35), kardeşinin asker fotoğrafını göstererek, en son bir akşam önce telefonda konuştuklarını, kendisine göreve gideceğini söylediğini kaydetti.
Şehit erin yengesi Maynur Sağlam, “Kısa süre önce rüyamda, evimizin önüne komutan geldi, elinde Türk Bayrağı vardı. Bayrağın ucu yanıktı bana uzattı, ‘Ne oldu’ dedim, sesini çıkartmadı, bugün İlhan'ımın şehit haberi geldi. Üç kişiyi aynı anda askere gönderdik, birini şehit verdik. Gerekirse 10 tanesini göndeririz, Allah o canilerin belasını versin'' diye rüyasını ve duygularını anlattı.
Kardeşinin şehit olduğunu öğrenen abla Mahberi Sağlam ise sinir krizi geçirdi. Ağıtlar yakan acılı abla Mahberi Sağlam, “İlhan’ı ak güvercin olarak gönderdik, kara güvercin olarak geldi. Onlar bir tane vurur, biz 10 tane göndeririz. Geldiğinde iş kuracaktı. Bizi kimseye muhtaç etmeyeceğini söylüyordu'' dedi.
Şehit er İlhan Sağlam'ın en son dün (pazar) telefonla görüştüğü ailesine “Üzülmeyin burası güllük güneşlik, rahatım yerinde'' diye moral vermeye çalıştığı öğrenildi.

İKİZLERİ TERÖR AYIRDI

Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan jandarma er Erdem Erkaçtı’nın evinde de büyük hüzün yaşanıyor.
İzmir’in Bayındır ilçesinde oturan baba Turgut Erkaçtı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çift yumurta ikizi oğulları Erden ve Erdem Erkaçtı’yı birlikte askere gönderdiğini söyledi.
Oğullarının, "Bir an önce askerliğimizi yapıp hayata atılalım" diyerek aynı anda askere gittiklerini ifade eden Erkaçtı, "İki oğlumun da dağıtımı Tunceli’ye çıktı. Oğullarımı en son 1 ay önce dağıtım iznine geldiklerinde görmüştüm. Erdem 1 hafta önce aradı, ’Baba beni buradan al, burası çok tehlikeli’ dedi. Oğlumun şehit olduğu haberi geldi. Vatan sağ olsun" dedi.
Erkaçtı, konuşması sırasında gözyaşlarına boğuldu. Bu arada ailenin evinin girişine ve balkona asılan Türk bayrakları dikkati çekti.
Bayındır’da yaşayan Turgut ve Nuran Erkaçtı çiftinin 4 oğlundan biri olan ve demirci çırağı olarak çalışan Erdem Erkaçtı, Bayındır Belediyesporda futbol oynuyordu.
Manisa’da acemi eğitimini tamamladıktan sonra ikiz kardeşiyle dağıtımda Tunceli’ye giden Erdem Erkaçtı, Pülümür ilçesindeki Kocatepe Karakolunda askerlik görevini yapıyordu.
Şehit olan Erdem Erkaçtı’nın ikizi Erden Erkaçtı’nın da cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

MEKTUBUNDAN ÖNCE ŞEHİT HABERİ GELDİ

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde teröristlerin Kocatepe Karakolu’na saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Eraslan Güngör’ün (21), bir gece önce telefonla görüştüğü eşine, mektup gönderdiğini söylediği öğrenildi.
Olayın duyulmasının ardından Eraslan Güngör’ün Amasya Merkez Keçili köyündeki ailesi büyük bir acı yaşarken, başta yakınları ve askeri yetkililer olmak üzere şehit erin evine gelen çok sayıda kişi taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit erin annesi Yadigar ve sara hastası baba Rıza Güngör olayın şokunu yaşıyor. Henüz 7 aylık evliyken vatani görevi için ayrı kaldığı eşi Yeter Güngör ise sık sık baygınlık geçiriyor, 2’si kız 5 kardeşin en büyüğü olan şehit er Güngör’ün kardeşleri de gözyaşı döküyor. Aile fertlerini, yakınları teskin etmeye çalışıyor.
Anne Yadigar Güngör, "Vatan sağ olsun" derken, acılı eş Yeter Güngör ise teröre ve terörist örgütüne lanet yağdırıyor.
Bu arada, terhisine yaklaşık 2,5 ay kaldığı bildirilen Eraslan Güngör’ün şehit olmadan bir gece önce telefonla görüştüğü eşine bir mektup gönderdiğini söylediği, ancak mektubun ailenin eline henüz ulaşmadığı öğrenildi.
Şehit erin yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından köydeki aile kabristanlığında toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

ALLAH BELANIZI VERSİN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MİLİTANLARI.TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Neden terör vaR..
Neye karşı yapıyorlar bunu.Büyük devletlerin desteklemesi mi sadece?:(

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
şu ana içimden gecenleri şuraya yazsam kesinlikle atarlar beni forumdan

bote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Allah rahmet eylesin. Umarım yapanların yanına kalmaz bunlar...

x2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşlerim,
elbet devam edecekler böyle şeylere.
ancak bu vatan bizmdir, bizim kalacak.
yeterki bizi biz yapan değerleri unutmayalım.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Şehitlerimize Allahtan rahmet mekanlarının cennet olmasını diliyorum kardeşlik içinde yaşamamız için terör olmaması lazım teröröün olmaması için amerika olmaması lazım ...

Reaksiyon puanı
0
isot dedi ki:
Neden terör vaR..
Neye karşı yapıyorlar bunu.Büyük devletlerin desteklemesi mi sadece?:(
ya var çünkü dogudakiler ne polislerden nede askerlerden hoşlanıyolar zamanında olan olaylardan dolayı ve kendilerine başka bi ülke kurmak istiyolarda ondan baş kaldırıyolar

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Hepsinin kökü kurayacaktır elbet az kaldı >:(

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
cagırsınlar koşa koşa gidmeyen öyle olsun abii yeter artık bi son versinler bu işe yoksa sonu cok kötü olacak

narses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Allah geride kalanlarA SABIR VERSİN.......

Ne desek de giden gelmez artık.......

Lanetlemek de yetmiyor kimi zaman .......

Tur@nb@y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üç beş çapulcuyu temizleyemediler gitti,öyle gece yarısı bildiri yayınlama ile olmuyor bu işler.Daha ne kadar gencin ölmesi lazım.Lafa geldi mi mangalda kül bırakmazlar.Ateş düştüğü yeri yakıyor. >:( >:( >:( >:(

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Kendimden alıntı:

Yukarıda bahsettiğim bu gruplar bir kaç gün önce yine bir pislik yaptılar. Daha doğrusu tam adı şerefsizlik, namussuzluk, ahlaksızlık yaptılar. Ankara Kocatepe Camiindeki cenaze töreni yapılan şehidimizi sözde son yolculuğuna uğramak için gelen bu pislikler şehit cenazesinde siyasi sloganlar attılar. Elleriyle aptalca işaret yapan bu grup, sözde mehmetçiğin ölmesinden başkalarını suçladılar.
Ahmaklar şehide yapılacak en büyük saygısızlıklardan birini yaptılar ve aslında şehidi umursadıkları da yok. Başbakan doğru söylüyor; "Eğer terörün kökünü kazımak istiyorsak şehit de vereceğiz."
"Vatan sağolsun" demek sadece lafla olmuyor akılsızlar. Siz o mehmetçikler kadar cesur olur muydunuz?

Yürekleri asıl yakan mehmetçiklerin cenazelerini bile sizin gibi vicdansızların siyasi rant haline getirmeleri. Yürekleri asıl yakan mehmetçiklerin ölmeyebilecekken ölmeleri.
Ne demek mi istiyorum? Eğer terör gerçekten kazınmak istenseydi bundan yıllar önce yapılırdı.
Şu anda hükümeti suçlayan ahmaklar aslında bunu cehaletten yapmıyorlar, rant amacıyla yapıyorlar. Çünkü şimdiye kadar üç beş tane iti yakalayamayacak kadar güçsüz değildi Türk ordusu! Neden yapılmadı? Neden şimdiye kadar oturulup şehit cenazelerinin bir bir gelmesi beklendi? Neden 30.000 insan ölene kadar beklendi? Ve neden şimdi "Irak'a girmek için hükümet hiç bir şey yapmıyor gidelim kazıyalım terörün kökünü, hükümet bir şey yapsın karar alsın asker gitsin" gibi duygu sömürüsüyle bir şeyler kazanmak isteyen pislikler neden şunu söylemiyor: PKK itleri bizim dağlarımızdayken hiç kimsenin yok etmek için el oynatmadığı terörü başka ülkelerin dağlarındayken mi yokedeceğiz?
Evet soruyorum size, özellikle de "Paşa'dan dilekçe bekleme" diye aptalca bir yorum yapan Devlet Bahçeli'ye: teröristler elimizin altındayken, onları avlayabilecek durumda ve güçteyken neden binlerce şehit verdik, neden bir şey yapılmadı ve neden şimdi teröristler elimizden kaçınca (ya da kaçmalarına izin verilince!) etekleriniz tutuştu? Yoksa terörü destekliyor muydunuz??
Benim bu konuda çok ciddi şüphelerim var; çünkü terör içeriden birileri tarafından beslenmeseydi daha doğduğu ilk yıllarda yokedilebilirdi!!!

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Allah rahmet eylesin ve mekanları cennet olsun bizim milletimizi korumak için neler yapmadılarki

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gerçek anlamda demokrası ılıklerınde kadar vatanımıza işledıgınde ne teror olacak nede sehıtlerımızın cenazesınden rant saglayanlar Ogunlerın gelecegıne ınanıyorum...