Türkiye Oyun Sektörünün Geleceğini Konuşuyoruz

eses2658

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Etkinlik 26 Şubat 2012 Saat 19:00 'da http://experts.adobeconnect.com/r3ebux8xo7e/ adresinden internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

TOGOG olarak Türk oyun sektörü geleceğini Türk Oyun Sektörünün geleceği olan siz gençlerle konuşmak, sıkıntılarınızı dinlemek ve hep beraber elele Türk Oyun Sektörünü daha iyi yerlere nasıl taşırız tartışmak ve beraber hareket etmek istiyoruz.

Lütfen bu etkinliğe katılmaya ve herkesi davet etmeye özen gösterin ki sesimizin ne kadar gür olduğu duyulsun!

www.shiftdelete.net ailesinin her bireyine teker teker sesleniyorum. Lütfen,biraz ilginiz varsa oyun geliştirmeye bu etkinliğe katılın. Gerçekten büyük bir etkinlik olacak.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aaa ne güzel :) benim bir oyun hastası arkadaşım var oynamadığı oyun yok piyasada... :D onun görüşleri iyi gelir size durun onuda çağırm O.o :D

--- Mesaj Güncellendi ---

misafir girişi yaptığımızda da söz hakkımız olacakmı :) ??

eses2658

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konuda bir bilgim yok :) Ama bekleriz, her görüş önemlidir.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
görüşümüzü bildirebileceksek neden gelmeyelim :))

eses2658

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amaç zaten o ;) Katılımınız için şimdiden teşekkürler. Unutmayın 26 Şubat Pazar günü saat 19.00'da yukarıda verdiğimiz Adobe Connect linkinden erişim sağlayabilirsiniz ;)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aaa ne güzel :) benim bir oyun hastası arkadaşım var oynamadığı oyun yok piyasada... :D onun görüşleri iyi gelir size durun onuda çağırm O.o :D

--- Mesaj Güncellendi ---

misafir girişi yaptığımızda da söz hakkımız olacakmı :) ??
''Türk Oyun Sektörünün geleceği olan siz gençlerle konuşmak, sıkıntılarınızı dinlemek ve hep beraber elele Türk Oyun Sektörünü daha iyi yerlere nasıl taşırız tartışmak ve beraber hareket etmek istiyoruz.''

yeterli sanırım :)