Türkiye Mtv' Avrupa Ödüllleri'nde

Bu konuyu okuyanlar

warkortali

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2006
Mesajlar
3,735
Reaksiyon puanı
181
Puanları
63

24 Eylül’de ilk oylamayla Türkiye’nin birincisi belirlenecek

Mtv Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl ilklerle dolu. Türkiye, törene, bu yıl ilk kez iki farklı kategoride katılacak: 'En İyi Türk Sanatçı’07' ve 'Avrupa’nın Yeni Sesleri'.

'Avrupa’nın Yeni Sesleri' kategorisinde Portecho, Bedük, Suitcase, Yakup ve DANdadaDAN yer alıyor.

1994 yılından bu yana her yıl başarıyla Berlin, Paris, Londra, Milan, Stokholm ve Lizbon gibi Avrupa’nın en büyük şehirlerinde düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni, bu yıl 1 Kasım’da Münih Olimpiyat Salonu’nda gerçekleştirilecek.

[size=10pt]MTV Türkiye[/size]’nin de Türkiye müzik piyasasının en iyileriyle katılacağı bu törende ödül verilecek tüm sanatçıları, izleyiciler oylarıyla belirleyecek.

18 Avrupa ülkesinin en iyi sanatçılarının yarışacağı 'Avrupa’nın Yeni Sesleri' kategorisinin kazananı, tüm dünya MTV izleyicilerinin oylarıyla belirlenecek.

'En İyi Türk Sanatçı' kategorisinde yer alan ve MTV Türkiye tarafından belirlenen adaylar arasından kazananı ise MTV Türkiye izleyicileri belirleyecek.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri kategorileri ve adayları haftaya açıklanacak ve oylamalar Türkiye’de de tüm dünyayla aynı anda başlayacak.

'Avrupa’nın Yeni Sesleri'

'Avrupa’nın Yeni Sesleri' kategorisinde Portecho, Bedük, Suitcase, Yakup ve DANdadaDAN yer alıyor.

29 Ağustos 2007 itibariyle MTV Türkiye ekranlarında de yer alacak ilk tanıtımlar ile oylama başlayacak.

Bu gruplar 5 Eylül akşamı Balans/Tonique’te MTV Türkiye’nin gerçekleştireceği bir organizasyonla sahne alacak ve tekrar performanslarını sergileyecek.

24 Eylül’de ilk oylama sonuçlarıyla Türkiye’nin birincisi belli olacak. Birinci olan grup, diğer 17 MTV ülkesinin birincileriyle yarışmaya hak kazanacak.

18 ülke arasında yapılacak ikinci tur oylamayla ilk üç belirlenecek ve 1 Kasım’da yapılacak MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde bu üç aday arasından kazanan grup ödülün sahibi olacak.




[size=10pt]Kaynak[/size]
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
bu arkadaşlar kim ilk defa duyuyorum?
Ceza yok mu Ceza ; Ceza Nefret'ten de eskidir :p
 

warkortali

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2006
Mesajlar
3,735
Reaksiyon puanı
181
Puanları
63
Her yıl gündem yaratan ve çok konuşulan MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’ne "Avrupa’nın Yeni Sesleri" kategorisinde katılan Türkiye, bu kategoride yarışacak ismi belirledi.

İlk kez izleyicilerin ödül alacak sanatçıları oylarıyla belirlediği MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde 18 ülke sanatçısı arasında Türkiye’yi temsil edecek grup Yakup oldu. 18 ülke birincisi şimdi de Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’ne gidecek olan 3 finalistten biri olmak için yarışacak. Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Letonya, Litvanya, Norveç, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, İsveç ve İngiltere’nin en iyi sanatçılarına karşı yarışan Türkiye’nin birincisi Yakup’un kazanması için www.ema.mtv.com.tr adresini ziyaret edip oylarınız kullanmanız yeterli.

[size=10pt]Kaynak[/size]
 
Üst