Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
imleci haritada gezdirerek götürüpTürkiye ile karşılaştırabilirsiniz
Sana sadece şunu diyeceğimYarım tasını tarağını topla Bulgaristana geç o zaman. 7 milyon Nufuslu ülke ile 85-90 milyon nufuslu ülkeyi kıyasladığının farkındamısn ?
Daha dün açıkladıydı galiba dünyanın en büyük ekonomileri arasında 16. Sırada Türkiye diye onu neden refeans almıyon veya değerlendirmiyon.
Senin çok sevdiğin KATAR ilk 5'te bak mesela![]()
Gitmeme gerek yok istatistik var boru gibi yukarıdaÇini ne sanıyor ki bu acaba... Bi gitsede görse Türkiyeyi mumla arar...
İnsanlar resmiyete güya 600$ asgeri ücret alıyor. Kendilerine sorsan 200$ dan yukarıya çalışan yok.
Yok bu adam gerçekten yazılanı okumuyor. Çinde diyorum henüz adam akıllı özgürlük yok. Komünizmden yeni çıkmış bir ülke resmiyete gözüken 600$ gerçekte verilen 200$ bile değil. bu veriler resmiyete göre hazırlanan veriler.Gitmeme gerek yok istatistik var boru gibi yukarıda
10 bin dolar bile gelirimiz yok artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Battı denen Yunanistan bile 20 bin dolara yakın gelir veriyor
Yok bu adam gerçekten yazılanı okumuyor. Çinde diyorum henüz adam akıllı özgürlük yok. Komünizmden yeni çıkmış bir ülke resmiyete gözüken 600$ gerçekte verilen 200$ bile değil. bu veriler resmiyete göre hazırlanan veriler.
Bak şimdide Yunanistan diyor. Yunanistanın ülkedeki toplam hasılanın %181 i kadar borcu var. Daha geçen aylarda neredeyse Türkiyenin tüm dış borçları kadar borç düşürme uyguladı Avrupa Birliği.
Bak son 3 4 konuda boyuna patlak veriyorsun. Önce otur, düşün sonra paylaş. Bizimde vaktimizi çalma
türkiyede özgürlük varmı ?
abi mantığa bak ben bunları okurken utanıyorum siz yazmaya utanmıyorsunuzOlmasa idi bunu yazamazdın. Mesela çinliler yazamıyor, anında şutlanıyorlar.
Bunların hiçbiri varsayım değil.türkiyede özgürlük varmı ?
sen varsayım atıyorsun ben ise yukarıdaki kapı gibi veri tablosu atıyorum hemde imf gibi saygın bir kurumun verisini
arayana bahane çok
yok elinde verin yoksa seni ciddiye almayacağım kendi kendine konuşursun gidersin
Google youtube vs neredeyse tüm amerikan uygulamaları Çinde heralde bi 7 yıldır yasak çok bilmiş kardeşim.abi mantığa bak ben bunları okurken utanıyorum siz yazmaya utanmıyorsunuz
youtube bir ara yasaklanmıştı vpn ile girip yorumlara bak özgür olmasak bunları yazabilirmisiniz diyenlere benziyor bu durum
veri paylaş kardeşim veri paylaşBunların hiçbiri varsayım değil.
Senin yerinde olsam Twitter da gece gündüz takip ettiğin kişileri takip etmeyi bırakır, adam akıllı bir İngilizce öğrenir sonra belli başlı topluluklarda bizzat kendim sorardım. Bundan 4 yıl öncesinde tıpkı benim yaptığım gibi.
Google youtube vs neredeyse tüm amerikan uygulamaları Çinde heralde bi 7 yıldır yasak çok bilmiş kardeşim.
Google yerine baidu kullanılıyor. Pek çok kurumda Windows'da yasak deepin kullanıyorlar.
Ben sana neyin verisini paylaşayım Çinde 7 yıldır tüm Google uygulamaları yasak. Türkçe bile arasan istediğin veriye ulaşırsın.veri paylaş kardeşim veri paylaş
imf gibi dünyaca kabul gören saygın bir kurumun verilerini paylaş
yoksa kendi kendine oynarsın
imf ayrıca gelir sayımını sadece uygulamalarla yapmıyor haberin olsun gidiyor adam akıllı araştırıyor kendi aklındakini anlatmıyorBen sana neyin verisini paylaşayım Çinde 7 yıldır tüm Google uygulamaları yasak. Türkçe bile arasan istediğin veriye ulaşırsın.
Yazmadan onuda araştırdım çok bilmiş kardeşim. Hiçbir imf yetkilisi sokağa çıkıp kaç dolar maaş alıyorsunuz diye sormuyor. Kafalarından da uydurmuyor. sadece resmi veriler değerlendiriliyor. Bunu araştır sende gör.imf ayrıca gelir sayımını sadece uygulamalarla yapmıyor haberin olsun gidiyor adam akıllı araştırıyor kendi aklındakini anlatmıyor
kısa ve öz kendi aklındakini burada anlatma saygın bir kurumdan adam akıllı veri paylaş not paylaş makale falan paylaş
ciddiye almayacağım yoksa
tamam kardeşim kapat sen kendi kendine konuşmaya devam etYazmadan onuda araştırdım çok bilmiş kardeşim. Hiçbir imf yetkilisi sokağa çıkıp kaç dolar maaş alıyorsunuz diye sormuyor. Kafalarından da uydurmuyor. sadece resmi veriler değerlendiriliyor. Bunu araştır sende gör.
Ayrıca 2009 da Çinde youtube, Facebook ve Twitter yasaklanıp 2010da Google yasaklanmış. 2018 de anladığım kadarı ile youtube engeli kaldırılmış.
Kanıt istiyorsan yaz Google a, youtube yasaklandı.... Çinde işçilerin yaşamı...Youtube yasaklandı... Kaynak bulamazsan(ki az önce denedim bulunuyor) bunları İngilizce arat.
android zekalı(!) bir bot olma durumu akıllara geliyorŞunun ip adresi birşeyi yok mu ya ? Gerçekten neyin nesi kimin fesi merak ediyorum..
Eğer öyle bir şey varsa adım adım ilerliyoruz. Yunanistanın krizde olma sebebinin dış borçlar olduğunu öğrettiğimizi düşünüyorum.android zekalı(!) bir bot olma durumu akıllara geliyorhep aynı cevaplar ve tek bir şeye şartlanma ; o da MUHALEFET
![]()
''imf denen şeytan tiyatrosu, filmi oynayan şirket; tüm mazlum ve zengin kaynaklara sahip afrika ülkelerini ele geçirmek amaçlı kurulmuş bir abd kuklasıdır ve Türkiyemizi de ele geçirmek için kullanılan bir paravan şirkettir. ''imf denen şeytan tiyatrosu, filmi oynayan şirket; tüm mazlum ve zengin kaynaklara sahip afrika ülkelerini ele geçirmek amaçlı kurulmuş bir abd kuklasıdır ve Türkiyemizi de ele geçirmek için kullanılan bir paravan şirkettir.
Zamanında Osmanlıya ödettirilen bedellerin bir kısmı, yakın tarihli olanları:
Ekli dosyayı görüntüle 83387
Ekli dosyayı görüntüle 83388
BOP projesinin ülkelere göre farklı yorumları vardır. Ancak hepsinin ortak kesiştiği nokta Ortadoğu ya demokrasi getirmektir. Diğer tüm noktalarda Amerika İle Türkiye öelişmektedir. Meselenin İmf ilede doğrudan bi bağlantısı bulunmamaktadır.''imf denen şeytan tiyatrosu, filmi oynayan şirket; tüm mazlum ve zengin kaynaklara sahip afrika ülkelerini ele geçirmek amaçlı kurulmuş bir abd kuklasıdır ve Türkiyemizi de ele geçirmek için kullanılan bir paravan şirkettir. ''
e madem imf şeytan şirket madem karşısın
e sen bop eşbaşkanıyım diyen birisine oy veriyorsun
onu ne yapacağız ?
bopu da biliyorsundur
tamamÇocuğa ne anlatıyorsunuz? Çocuk her şeyi youtube dan öğreniyor ve her şeyi en iyi bidiğini sanıyor Daha fazlası zaten kafasını karıştırıyor.
oo araba muhabbetiA be tosuncuk, 8000 fetöcü Meriçten Yunanistana kaçmış. Bence sen de gitmelisin. Vampir gibi insanlığın kanını emen bir yahudi örgütünün yayınladığı rakamların hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Rakamlar her zaman insanların halini, ahvalini, sosyolojiyi ifade etmezler. Şu an yaşadığım şehrin tek bir sokağında araba park edecek bir yer yok, köylerine gidiyorum, herkesin kapısında yabancı menşeli pahalı arabalar var. Elbet bu ülkede herşey güllük gülistanlık değil, lakin bu ülkenin durumunun Yunanistan, Bulgaristan gibi daha dünlerde bizim bir ilçemiz olan kıytırık ülkelerle mukayese edilmesi de kanına dokunuyor insanın.