Kadem Duzcan
Asistan
Merhaba sizce xiaomi türkiye garantili mi a2 alınır mı ya da başka öneriniz var mı
Fiyat sınırı 2500 tl
Not : garantili olsun
Fiyat sınırı 2500 tl
Son düzenleyen moderatör:
G6 sorunlu bir cihaz diyo duymuştumXperia xz1
Lg g6
Meizu pro 7plus
---- Mesajlar birleştirildi ----
Xperia xz1
Lg g6
Meizu pro 7plus
G6 sorunlu bir cihaz diyo duymuştumXperia xz1
Lg g6
Meizu pro 7plus
Xperia xz1
Lg g6
Meizu pro 7plus
Merhaba sizce xiaomi türkiye garantili mi a2 alınır mı ya da başka öneriniz var mı
Fiyat sınırı 2500 tl
Sorunlu değilG6 sorunlu bir cihaz diyo duymuştum
G6 sorunlu bir cihaz diyo duymuştum
Biraz daha para çıkıp v30+ alsam daha mı iyi olurSorunlu değil
G6
S7 Edge
300tl çıkıp U11
Evet çok iyi olur çıkabiliyorsanızBiraz daha para çıkıp v30+ alsam daha mı iyi olur
Bir tanıdık uygun fiyata mi 8 satıyo mi 8 nasılEvet çok iyi olur çıkabiliyorsanız
Fiyat nedirBir tanıdık uygun fiyata mi 8 satıyo mi 8 nasıl
2900 tlFiyat nedir
Benim 3000 liram olsa tutup da garantisiz Mi 8 almam fakat daha güçlü bir cihaz olduğu aşikar.Karar sizin2900 tl
O zaman s8 nasıl ya da zenfone 5Benim 3000 liram olsa tutup da garantisiz Mi 8 almam fakat daha güçlü bir cihaz olduğu aşikar.Karar sizin
S8 güzel ZenFone 5'i ele.Fakat yine de V30+ tercih edilir.O zaman s8 nasıl ya da zenfone 5
S8 de ekran sorunu var mıS8 güzel ZenFone 5'i ele.Fakat yine de V30+ tercih edilir.
Evet en çok ekran sorunu S8'lerde görülüyor diye hatırlıyorumS8 de ekran sorunu var mı
Çok sordum ama p20 ya da 5z nasılEvet en çok ekran sorunu S8'lerde görülüyor diye hatırlıyorum
O bütçeye çıktıysan LG G7 ThinQ'ya bir bakmanı tavsiye ederimÇok sordum ama p20 ya da 5z nasıl
Kronik sorunları var mıO bütçeye çıktıysan LG G7 ThinQ'ya bir bakmanı tavsiye ederim
Şu anda yok.Ondan önce çıkan 2 modelde de yoktu.Rahatlıkla alınabilir.Kronik sorunları var mı