'Türkiye emperyal güçler gibi Libya'da' sözlerine CHP'nin anketçisi Bayrakçı'dan sert yanıt

Reaksiyon puanı
10,315
Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı "Tarafsız Bölge" programında, Hukukçu Ömer Lütfü Avşar'ın "Türkiye emperyal güçler gibi Libya'da" sözlerine CHP'nin anketçisi Hakan Bayrakçı'dan sert yanıt geldi.

"Leşçi gibi İtalyanlar ve Fransızlar oraya çökmüşken, Libya halkı sizi seviyor ve sizi istiyorken, mevcut yönetim sizi çağırıyorken, oraya niye gitmeyelim?" diyen Bayrakçı, muhalefetin Libya konusundaki tavrına inanamadığını dile getirerek, "Atatürk olsaydı o da Libya'da aynı şekilde davranırdı" diye çıkıştı.

Bayrakçı ayrıca "O zaman Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de petrol aramasını da eleştirin. 7 leşçi ülke orayı götürmek üzere. Burnumuzn dibi, Hatay'ın dibi, orada petrol var" ifadelerini kullandı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu adam gerçekten doğru ve mantıklı konuşuyor çoğu zaman. CHP'li olduğunu gizlemiyor ama CHP gibi düşünmediğinde çatır çatırda düşüncesini fikrini söylüyor.

Yeri geldimi yönetiminide eleştirebiliyor sözcülerinide. Burada'da gayet haklı ve mantıklı konuşmuş. Halen Sırf Erdoğan'a muhalefet olmak için o ne diyorsan tam tersini söyleme politikasından bıkmadı gitti CHP.

Libya hükümeti açık açık diyor ki gelin bu petrolleri birlikte çıkaralım hem siz kazanın hem biz kazanalım. Ama ne hikmsetse muhalefet biz o petrolleri Erdoğan'a yedirmeyiz kafasında :D ( Daha önceden bu kadar yoktu ama son 4-5 senedir CHP'nin muhalefet anlayışını abartıp ülke çıkarına millet menfaatine muhalefet olmak sandığını düşünüyorum... Özellikle Libya meselesi ve oradaki Tutumları akıl alır gibi değil.

Reaksiyon puanı
10,315
Bu adam gerçekten doğru ve mantıklı konuşuyor çoğu zaman. CHP'li olduğunu gizlemiyor ama CHP gibi düşünmediğinde çatır çatırda düşüncesini fikrini söylüyor.

Benim gençlik yıllarımda böylesine doğrucu, devletinin menfaatlerini önceleyen solcu aydınlar çoktu. Şimdi bu adam gibi tek tük çıkıyor işte.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Benim gençlik yıllarımda böylesine doğrucu, devletinin menfaatlerini önceleyen solcu aydınlar çoktu. Şimdi bu adam gibi tek tük çıkıyor işte.

Açıkçası Türkiye'de SoL görüşlü parti kaldığını düşünmüyorum sadece adları SOLCU.
Bu adamın parti ile bağlantısı yok diye rahat konuşuyor yoksa 10 kere ihraç edilmişti :D Sen bizi mi eleştiriyon diye. ( Adam aslında partinin yararına konuşuyor ama anlamıyorlar. )

CNN-Türk'ü boykot ediyor CHP adam çoğu zaman 3 -4 kişiye karşı tek başına CHP'si savunuyor. Ama en çok eleştirenler gene CHP'liler adamı yaranamıyor. HDP ile ittifak yaparsanız Halkın milli ve dini değerlerine saygı duymaz benimsemezsiniz yüzde 24-25'te sabit kalırsınız diyor gayette doğru bence söylediği.

Ayrıca Parti sözcülerini eleştiriyor ondada gayet haklı ve doğru söylüyor bence. Karşı tarafla kavga eder gibi sert konuşan ve kinci parti sözcüleri olursa karşı tarafı kendine çekemezsin daha çok nefret duyarlar sana bunu yanlış yapıyor. Ayrıca kendisi anketçi olduğu için kim neye göre nasıl oy verdiğini gayet iyi biliyor.