Türkiye - Bosna Hersek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Türkiye - Bosna Hersek maçı nasıl sonuçlanır ?

• Kullanılan toplam oy
    200

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Ayrıca maç hakkındaki görüşleriniz ve nasıl bir 11 le sahaya çıkmalıyız ?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Türkiye kazanır tabii ki.

Rıdvan hoca ne diyor; ben ç.ıksam sahaya, kaleye de Turgay abi geçse yine kazanırız :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Troy dedi ki:
Türkiye kazanır tabii ki.

Rıdvan hoca ne diyor; ben ç.ıksam sahaya, kaleye de Turgay abi geçse yine kazanırız :D

Hakan ünsal'ı unuta troy :D

tabiki biz kazanırız başka yolu yoooook kardeş takım bosna :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bosna kazanır diyen de olur mu acep?

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Bence olmaz olandan da şüphe etmek lazım. :P

Bu maçıda almalıyız ve alıcaz B)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
bosnalı bi üye varsa neden olmasın :P

inş norbec macını kazandık die gaza gelmezler letonya macını hatırlatırım adamları havife almıştıkkk inş. bunda da aynısı olmaz olursa bosna kaliteli bir takım cezayı keserler....aynı kadro cıksınnn

ottoman53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
walla ben daha maçlar hakkında yorum yapmıyorum geçen maçı doğru tahmin ettim bi tebrik eden de çıkmadı ;( norveç maçını kazanmamız henüz hiçbirşey ifade etmiyor daha önümüzde koca bir 90 dakika daha var bana sanki futbolcular biraz rehavete kapılıyor gibi geldi !!! bosna yı yenip finallere gitmeye hak kazanırsak bile fatih terim gönderilmeli bence >>

honen

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben artık milli takımın oynadığı bütün maçlarda tedirginim her an bi hata yapıp gol yiyecekler düşüncesi var İnşallah bosnayıda yenip çıkarız artık o zaman rahatlarım heralde.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Bu maçı almaktan başka bir çaremiz yok ve mutlaka alacağız alamazsak hep beraber ağlarız şehitlerimize ağladığımız gibi..

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
İşte Bosna Hersek maçının hakemi
Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası'ndaki kritik Bosna maçının hakemi belli oldu..

A Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa
Şampiyonası Eleme Grubu'nda 21 Kasım Çarşamba günü Bosna Hersek ile
oynayacağı maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Eric Braamhaar
yönetecek.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Eric Braamhaar'ın
yardımcılıklarını Arend Brink ve Patrick Gerritsen yapacak.

Ali Sami Yen Statı'nda oynanacak karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bjorn
Kuipers.

kaynak :

http://www.haberturk.com/2007/11/19/

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Egerki Norveç maçındaki ciddiyet ve disiplinle oynarsak rahat kazanırız. Lakin grupta öyle takımlara öyle puanlar verdikki insanın aklında ister istemez ya yenemezsek diye de bi soru takılmıyo deyil hani.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
İşte muhtemel 11'imiz
A Milli Futbol Takımı bugün Bosna-Hersek'le kapışacak

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Bosna Hersek ile karşılaşacak olan Türkiye rakibini yendiği takdirde EURO 2008'deki gruplarda yerini alacak.

A Milli Futbol Takımı,13. Avrupa Şampiyonası elemeleri C Grubu'ndaki 12. ve son maçında Bosna-Hersek'i ağırlayacak.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Eric Braamhaar yönetecek. Braamhaar'ın yardımcılıklarını Arend Brink ve Patrick Gerritsen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bjorn Kuipers.

Grupta son maçlara ikinci sırada başlayan Türkiye, Bosna-Hersek'i yenmesi durumunda 2008 yılında Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak.

Türkiye, Bosna-Hersek'i yenememesi durumunda ise Malta'da oynanacak Malta-Norveç maçının sonucunu bekleyecek. Her iki maçın da berabere bitmesi durumunda gülen taraf yine Türkiye olacak. Türkiye berabere kalıp, Norveç kazanırsa, bu kez Norveç finallere adını yazdıracak. Türkiye Bosna-Hersek'e yenilir, Norveç de Malta ile berabere kalırsa iki ülke milli takımlarının puanları eşitlenecek. Ancak, Norveç ile ilk maçta 2-2 berabere kalıp, ikinci maçı 2-1 kazanan Türk Milli Takımı, ikili averajda üstünlük sağladığı için bu durumda da ay-yıldızlı ekip finallere adını yazdıracak.

MUHTEMEL 11

Milli Takım, maçın hazırlıklarını Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanla tamamladı.

Hakan Balta ve Arda'nın sakatlıklarının önemli olmadığı ve karşılaşmada forma giyebilecekleri belirtilirken, millilerin bugünkü maçta sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor;

Rüştü, Gökhan Gönül, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta- Arda, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Hamit-Nihat, Semih (Mehmet Yıldız).

kaynak :

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=44938&cat=110&dt=2007/11/21

TheRed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gol yeriz bence ama inş. yediğimizden çok atarız kaleci finalleri belirleyecek bu durumlara düşecek takımmıydık biz be ....ne desek gerçekler değişmeyecek kazanırsak gerçekten güzel olacak

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Türkiye : 1 Bosna Hersek : 0
dakika 43
Gol : Nihat Kahveci

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
ohhh diyorum başka bişey demiyorummmmmmmmmmmmm

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nihayet!.. Bu arada İngiltere Finallere katılamadı. Yarınki ingiliz gazetelerinin başlıklarını düşünmek bile istemiyorum

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
tebrikler milli takım.. demekki istegince oluyoımus

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Gayet onurlandırıcı bir başarı hepsine teşekkürler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Haluk Ulusoy ne yaptı böyle :D

[flash=425,350]http://video.haberturk.com/video.swf?server=2&idsi=ulusoyulusoyy01&autoplay=1[/flash]

TheRed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GERÇEKTEN HEYECANI YÜKSEK BİR MAÇTI BOSNA BİRAZ BASTIRSA NE YAPARDIK BİLMİYORUM...

AMA HERŞEYE RAĞMEN TEBRİKLER...