- Reaksiyon puanı
- 530

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı 'Turkish Airlines Ladies Open' kapsamında, 7 Mayıs Çarşamba günü Antalya National Golf Clubda düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open - Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvasının kazananları, düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
Aveanın sponsorlar arasında yer aldığı ve 'Turkish Airlines Ladies Open' kapsamında gerçekleştirilen Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvasında toplam 26 takım mücade etti. Müsabakalar sonunda, Hakan Duran, Murat Konuk, Hasan Ceylan ve C. Leurquinden oluşan Regnum takımı turnuvada birinciliği elde etti.
Beyhan Benardete, Kurtuluş Gülşen, Laurent Ferron ve profesyonel golfçü Diana Lunadan oluşan Avea 5 Pro-Am Golf Takımı ikinci olurken; Hasan Akçakayalıoğlu, Selim Koray, Korkan Kurdoğlu ve profesyonel golfçü Lydia Halldan oluşan Avea 9 Pro-Am Golf Takımı da üçüncülük ödülünü kazandı.Kazanan takıma ödüllerini Avea CEOsu ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Akdemir takdim etti.
Avea CEOsu Erkan Akdemir: Golf sporunun ülkemizde yaygınlaşması adına önemli bir adım
Ödül töreninde konuşan, Avea CEOsu ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Akdemir, Türkiye Golf Federasyonu olarak, geçtiğimiz yıl golf sporunun ülkemizde daha çok yaygınlaşması adına önemli bir adım atarak bu turnuvayı hayata geçirdik. Şimdi, bu yılki turnuvada da yine aynı coşkuyla mücadele eden takımlarımız, bize çok renkli bir müsabaka izletti. Başta Turizm ve Kültür Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Federasyon başkanımız olmak üzere, projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.
Bu tür etkinliklerin, Türkiyenin uluslararası platformda golf sporuyla anılması adına çok değerli olduğunu dile getiren Akdemir, sözlerine şöyle devam etti: Bu anlamda, bizim gibi güçlü şirketlerinin bu gibi uluslararası projelere destek vermeleri önemli. Biz de Avea olarak, golf gibi sporun farklı dallarına yıllardır verdiğimiz kesintisiz desteği projelerimizin kapsamını genişleterek sürdürüyoruz.
Avea