- Reaksiyon puanı
- 2,525
2 yıldır bimcell kullanıyorum ve ne çekimden ne de servis ve kampanyalardan memnunum. Berbat bir operatör diyebilirim. Turkcell'e geçsem faturasız olarak değer mi.
Bende bugün geçmeyi düşünüyorumDeğer. Ben Turkcell kullanıyordum önceden ve şuanda Vodafone hattındayım. Turkcell çekim gücünü bulamadım. Oturduğum evde Vodafone düzgün çekmiyorken, Turkcell full çekiyordu. Üstelik Turkcell müşteri hizmetleri daha bilgili ve işinin hakkını veren insanlar. Taahhüt bitince ben de tekrar Turkcell'e geçeceğim inşaAllah.
Bende TT belasından kurtulmak istiyorum 2020 başında taahhüt bitecek yeniden Turkcell'e geçmek istiyorum. Rica etsem geçtikten sonraki deneyimlerini yazar mısın ve hangi paket kaç lira diye.Bende bugün geçmeyi düşünüyorum
Tamamdır yazarım deneyimlerimiBende TT belasından kurtulmak istiyorum 2020 başında taahhüt bitecek yeniden Turkcell'e geçmek istiyorum. Rica etsem geçtikten sonraki deneyimlerini yazar mısın ve hangi paket kaç lira diye.
Benim hattım 3g, 4.5 g ye geçerken numaram değişir mi? Numaramın aynı kalmasını istiyorumTurkcell her zaman 1 numara. Ben fiyatından dolayı TT kullanıyorum, ama Turkcell en iyisi.