Turkcell'den internet kesintisi açıklaması

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Cep telefonlarında akşam saatlerinde internet bağlantısının kesilmesi üzerine Turkcell'den bir açıklama yapıldı.

upload_2017-5-5_9-54-53.png

Yaşanan kesinti üzerine tepkilerini dile getiren kullanıcılara Turkcell Müşteri Hizmetleri Twitter üzerinden yanıt verdi.

Turkcell Müşteri Hizmetleri'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada,"Şebekemizde meydana gelen sistemsel bir sorun nedeniyle Türkiye’nin bazı bölgelerinde ses ve data trafiğinde kesintiler yaşanmaktadır.

Teknik ekiplerimiz sorunu hızla çözerek ses ve data trafiğini normal seyrine döndürmek için çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

Teknik ekiplerimiz sorunu hızla çözerek ses ve data trafiğini normal seyrine döndürmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

— TURKCELL (@turkcell) May 4, 2017

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bana mesaj atmamış ama internet vermiş sağolsun :D çok mutlu oldum.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Sebekemizde dun meydana gelen gecici sorun nedeniyle ozur diler, hattiniza tanimladigimiz yurt icinde gecerli haftalik 1GB ek internet hediyemizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. Unutmayin Turkcell'in bol hediyeli Salla Kazan Kampanyasi da devam ediyor. Katilmak icin Turkcell Hesabım Uygulaması teşekkürler Türkcell herzaman kesebilirsin sıkıntı Yok

Reaksiyon puanı
16,128
bana hiç bişey yok ve bakiyemi -6 yapmışlar niye -6 olduğu da gözükmüyor...
o mesaj geldi hediye 1gb verdiler...

Son düzenleme: