Turkcell''den avea'ya Şu Paketle Ne Kadar Mantıklı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TURKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar,

Arkadaşlar TURKCELL deyim fiyatların pahalı olması nedeni ve arkadaşlarımında AVEA lı olup memnun olmalarıyla AVEA ya geçmeyi planlıyorum.
Avea ya geçersem Süper Fırsat Paketi'ni kullanacağım müşteri hizmetlerini aradım ve sordum paket detayında ilk 50.000 kullanıcıya 23 gerisinede 28 TL ymiş doğrumu diye bana numara taşıdığınız için size 23 TL olacak dedi birde bu paket ileride kapatılabilirmi ben hep bundan yararlanmak istiyorum dedim oda paket kapansa bile siz iptal etmedikten sonra kullanabilirsiniz dedi.

Sizce bu TURKCELL den AVEA ya geçip bu paketi kullanmalımıyım? AVEA interneti çekim gücü eskisi gibi değil diyorlar sizce nasıl? Arkadaşlarım var TURKCELL kadar hızlı olmasada yavaş değil yeterli dedi fiyatına göre.

Super Fırsat Paketi = Her Yöne 500DK + Her Yöne 5000 SMS + 2GB İnternet

Bu paketdan daha uygun bir paket yok sanırım bende çok beğendim geçmek istiyorum.

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Senin için attan inip eşeğe binmek gibi birşey olacak fiyatlar uygun ama ses kalitesi düşük. sms yolluyorsun geç gidiyor. arıyorsun geç bağlanıyor. paket şuan için bence en uygunu.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Onlarca benzer konu var hepsinde aynı muhabbetler döndü. Burda da benzer muhabbetler dönecek. Avea eskisi gibi değil arkadaşım, şehir merkezinde kullanıcaksan bir dakika düşünme geç. Bunu avea'dan turkcelle geçen biri olarak söylüyorum.
Dağ bayır gezen biri olarak kırsalda çekim kalitesinde Turkcellin yanına kimse yaklaşamıyor. Ben o yüzden Turkcell kullanıyorum o ayrı.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Onlarca benzer konu var hepsinde aynı muhabbetler döndü. Burda da benzer muhabbetler dönecek. Avea eskisi gibi değil arkadaşım, şehir merkezinde kullanıcaksan bir dakika düşünme geç. Bunu avea'dan turkcelle geçen biri olarak söylüyorum.
Dağ bayır gezen biri olarak kırsalda çekim kalitesinde Turkcellin yanına kimse yaklaşamıyor. Ben o yüzden Turkcell kullanıyorum o ayrı.

Şimdi ben sırf ucuzluğu yüzünden geçiyorum ama kullanan arkadaşlarımda var memnunlar yani çekim kalitesi çok kötü değildir tabide ben herhangi bir sorun varmı diye sordum. Bence bir sorun çıkmaz ya iyide çeker interneti TURKCELL kadar olmasada iyidir yani memnun kalıcağımı düşünüyorum.

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de turkcellden aveaya geçtim. Ve Avea beni delirtti. İnternete girmekten soğudum resmen. H & H+ olmuyor kolay kolay. Bağlantı çok kötü. Diğer kusurlarını demiyorum bile.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
2 hafta önce Turkcell'den geçiş yaptım bu tarifeye.

Ses kalitesi daha kötü, ama şikayet edecek kadar değil.
Şebekede çekim sorunu henüz yaşamadım.
İnternet zaman zaman EDGE'e dönüyor. H+ vb. olduğu durumlarda hızı yeterli. Evde TTNET'in 8 GB'a kadar olan internetten genelde daha hızlı olduğunu hissediyorum.

Şimdilik bir şikayetim yok. Geçiş yaptığında 3G şebekesine bağlanamıyorsan bataryayı çıkarıp tak. Birkaç saat aksiyon yaşamıştım başta :)

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3G rahat oluyor. Ama yetersiz geliyor.

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
3 5 lira icin vazgecmeye degmez bence kaliteli hizmet istiyorsan parayi pek dusunmuceksin.

AsK_GRiBi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşım eger bu tarifeye gecmek istiyorsan ve şehir merkezindeysen hiç düşünme eger t5am emin olmak istiyorsan bulunmuş oldugun konumu incelemeleri için m.hlerini ara derim onlar bölgeyi kontrl edebiliyor ayrıca avea hat kullanan arkadaşlarındab varsa bir bia içinde deneme yapılması daha uygun olacakdır senin için bende avea kullanmakdayım ve int daima acık bende h+ veya h hiç farketmiyor bence aveanın inti iyi fazla ucacak gibide degil ancak yeterli olacakdır ben erzincanda yaşıyorum merkezdeyim ve hız testi yapdıgımda 1:3kpbsünde hızı gördüyorum ve yeterli geliyor benim için tabiki tam emin olmak daha iyi olacakdır saygılarımla..

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Aveanın Şehir içi internet hızı çok iyi, ben denedim (ankarada) Kızılayda avea 3.5MBit hızım vardı,Türkcellde 1 Mbit göremedim.
O yüzden Reklamlar seni aldatmasın harranlı emili harwardlı emine uydurma hepsi.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
25 yaş sınırı var galiba bu pakette doğru mu??

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Avea ya geçtim Süper Fırsat paketine üye oldum fakat internette sorun yaşıyorum şuan tapatalktayım ama hiçbi sorun yok chrome üzerinden gezintidede sorun yok ancak uygulamalarda mesaj gönderemiyorum facebook, facebook messenger ve whatsappta mesaj gönderemiyorum neden? Uygulamadan kaynaklı herhalde fabrika ayarlarına sıfırlıyım mı?

asamet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bende heryöne 500 + 2 gb adil kotalı sınırsız internet var 40 lira ödüyorum. kotayı aşmadığında bazen 12 mbit görmüşlüğüm oldu fakat kotayı aşınca internet leyla ile mecnunun aşkından beter oluyo :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şuan Avea ya geçtim ve memnunum.